Verkoop  van ES&T

Verkoop van ES&T

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
Energiewacht B.V. (Energiewacht) heeft enkele activa en passiva van Energie Services en Technische Installatie N.V. (onderdeel van Essent B.V.) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 240 medewerkers bedient het bedrijf 260.000 particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast geeft het bedrijf energieadvies, doet veiligheidskeuringen, isoleert woningen, levert veiligheidssystemen en verbetert woningventilatie. Energiewacht is actief in Noordwest-Nederland.
Zie voor meer informatie: www.energiewacht.nl

Essent N.V. is een Nederlands energiebedrijf dat elektriciteit, gas en warmte produceert en levert aan particuliere en zakelijke klanten. Essent is opgericht in 1999 voortkomend uit een fusie, en is sinds 1 oktober 2009 onderdeel van het Duitse RWE. Het bedrijf heeft 3.800 werknemers, zes energiecentrales, en nog een aantal warmtekrachtcentrales en zonnecentrales. Essent Service & Techniek was een onderdeel dat (middel)grote ketelinstallaties ontwierp en bouwde voor bijvoorbeeld zorgcentra of gemeentes.
Zie voor meer informatie: www.essent.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties