Home / Services / Verkoopklaar
Verkoop

Verkoopklaar

U overweegt mogelijk om uw bedrijf te verkopen, maar… bent u hier wel klaar voor? De Exit Readiness Scan van Rembrandt M&A geeft inzicht in welke mate uw bedrijf verkoopklaar is.
1200X800 Mvb2021 10 14 1191 BW

Is uw onderneming verkoopklaar?

De Exit Readiness Scan is een op maat gemaakte analyse, specifiek voor uw onderneming. Door tijdig aandacht aan een toekomstige verkoop van uw bedrijf te besteden, heeft u alle tijd om de waardebepalende factoren van uw onderneming te optimaliseren en u zelf en uw bedrijf gereed te maken voor de toekomstige verkoop.

Voorkom verrassingen

Bij onze Exit Readiness Scan komen verschillende onderwerpen aan bod. Goed voorbereid zijn op deze onderwerpen draagt bij aan een efficiënt verkoopproces en voorkomt verrassingen op cruciale momenten.

Voorbeeldvragen

  • Welke juridische en fiscale aspecten verdienen aandacht?
  • Wat zijn de belangrijkste waardebepalende factoren van uw onderneming?
  • Welke invloed hebben investeringen in het werkkapitaal op de waarde van de onderneming?
  • Hoe is de kwaliteit van de (financiële) informatie van de onderneming?
  • Welke stappen kunt u zetten om de verschillende onderdelen te optimaliseren?

Exit readiness onderzoeken?

Vanuit onze ruime praktijkervaring hebben wij een checklist voor u samengesteld met belangrijke aandachtspunten voor een succesvol verkoop- proces met het juiste resultaat: persoonlijk, fiscaal, juridisch, strategisch­-operationeel en financieel.

225 0055 RB A4 De Kracht Van Het Plan NL 230512 V6i
1200X800 Mvb2021 11 08 1137 BW

Vervolgstappen

Vaak wordt de Exit Readiness Scan in combinatie met een indicatieve waardebepaling van uw onderneming uitgevoerd. Hiermee heeft u een goede 0-meting voor een toekomstig proces. U kunt vanzelfsprekend contact met ons opnemen voor een nadere toelichting of voor ondersteuning. Wij kunnen u indien nodig in contact brengen met andere specialisten, zoals belastingadviseurs en juridisch adviseurs.

De Exit Readiness Scan: optimale voorbereiding op eventuele verkoop.

Contact

Rembrandt M&A maakt voor ú het verschil. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Zet vandaag een stap in de toekomst.

Maak kennis met het team van Rembrandt M&A of neem direct contact op via onderstaande mogelijkheden.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties