Overname Feenstra en van Goor door VDK Groep

Overname Feenstra en van Goor door VDK Groep

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
VDK Groep heeft 100% van de aandelen in Feenstra en Van Goor overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Feenstra en Van Goor B.V.
Feenstra en Van Goor heeft zich in 55 jaar ontwikkeld tot een hoogwaardig technisch installatiebedrijf. Vanuit Wormer ontwerpt, installeert, renoveert en onderhoudt de onderneming werktuigbouwkundige installaties voor met name de woningbouw in en rondom Amsterdam en de Zaanstreek. Feenstra en Van Goor is gespecialiseerd in loodgieterswerk, elektra, sanitair, verwarming, airconditioning & ventilatie en dak- & zinkwerk.

Zie voor meer informatie: Feenstra en van Goor/.

VDK Groep B.V.
De VDK Groep bestaat uit meer dan 3.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 60 installatiebedrijven. De groep heeft een propositie waarbij de klant centraal staat, de bedrijven zelfstandig binnen de VDK Groep opereren – met de voordelen van een groot bedrijf - en waarmee alle specialismes in de organisatie aanwezig zijn. De diverse bedrijven zijn gespecialiseerd om klanten in het gehele proces, van ontwerp tot beheer en onderhoud, te bedienen. Feenstra en Van Goor past goed bij deze filosofie en wijze van opereren.

Zie voor meer informatie: VDK Groep.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties