Overname Koomen Installatie door VDK Groep

Overname Koomen Installatie door VDK Groep

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
VDK Groep B.V. heeft 100% van de aandelen in Koomen Installatie overgenomen. Rembrandt M&A heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie. Een mooi voorbeeld van de langdurige relatie die wij opbouwen met onze klanten; ruim zeven jaar geleden mochten wij Koomen begeleiden bij de toenmalige Management Buy-Out.

Koomen Installatie
Koomen Installatie, gevestigd in Diemen, is een toonaangevende totaalinstallateur. Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatie, renovatie, en het onderhoud van een breed spectrum aan installaties in de utiliteitsbouw. Met een specifieke focus op service en onderhoud, heeft Koomen in de loop der jaren een uitgebreid portfolio aan onderhoudscontracten opgebouwd. Dankzij een doorgaande inzet op kwaliteit en het opbouwen van duurzame relaties, slaagt Koomen erin haar klanten langdurig te ontzorgen op het gebied van installatietechniek.

Zie voor meer informatie: Koomen Installatie.

VDK Groep B.V.
De VDK Groep bestaat uit meer dan 3.500 medewerkers, verdeeld over meer dan 60 installatiebedrijven. De groep heeft een propositie waarbij de klant centraal staat, de bedrijven zelfstandig binnen de VDK Groep opereren – met de voordelen van een groot bedrijf - en waarmee alle specialismes in de organisatie aanwezig zijn. De diverse bedrijven zijn gespecialiseerd om klanten in het gehele proces, van ontwerp tot beheer en onderhoud, te bedienen. Koomen Installatie past goed bij deze filosofie en wijze van opereren.

Zie voor meer informatie: VDK Groep.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties