Home / Over ons / Over Rembrandt M&A

Rembrandt M&A: driven to make the difference

Wij maken voor ú het verschil.

Iedere slag telt bij een succesvolle overname of verkoop. Bij Rembrandt M&A bieden we klanten een unieke en altijd persoonlijke aanpak. Met het team van 50 professionals, zijn we gedreven om het verschil te maken. Dit herkent u in een excellent trackrecord, de menselijke benadering en nóg vijf elementen voor de optimale deal.

Driven to make the difference

Wij onderscheiden zeven onderling verbonden elementen voor het bereiken van het beste resultaat. Hierin houden we rekening met uw financiële, strategische én persoonlijke doelstellingen. In deze whitepaper ontdekt u de elementen van Rembrandt M&A.

Ontdek de 7 elementen
RB 7 Elementen Dummy

Over Rembrandt M&A

Rembrandt M&A is een onafhankelijk opererend fusie- en overnameadviseur, gespecialiseerd in de koop en verkoop van (internationale) ondernemingen van 1 tot 150 miljoen. Onze kracht ligt in een gedegen voorbereiding, een menselijke benadering en keuzes maken op basis van de feiten.

Voor een succesvolle aan- of verkoop van een bedrijf krijgt u vaak slechts één kans. Een onderneming kopen of verkopen is een veelzijdig en veelal complex traject, dat een totaalbenadering vereist. Rembrandt heeft een zeer uitgebreid trackrecord, verdeeld over een groot aantal sectoren. Wij begrijpen wij de vragen die bij u als (toekomstige) ondernemer spelen en kennen de dynamiek van een overnameproces. Zo maken wij voor u het verschil in M&A.

1200X800 Mvb2021 11 08 1135 BW

Een topsporter kiest zijn sport uit passie. Dát maakt hem of haar succesvol. Voor ons is M&A topsport, met de beste deal als ultieme prestatie.

Een sterk netwerk

Rembrandt M&A is gelieerd aan de Rabobank, maar opereert als adviseur volledig zelfstandig en onafhankelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Advior International, een samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Voor u als ondernemer betekent dit toegang tot een breed internationaal netwerk, waarin professionals het belang inzien van samenwerking voor de beste begeleiding.

Meer over Advior International
1200X800 Mvb2021 11 02 1054 BW

John Hoekman

Functie: Senior Director
Locatie: Amsterdam

"Waar wil je naartoe, wat is je idee, hoe komen we daar? Dat zijn de mooiste vraagstukken om aan te werken, zowel met klanten als met consultants."

Lees het hele verhaal van John Hoekman

Ferdi Kramer

Functie: Partner
Locatie: Amsterdam

"Ik ben onwijs trots op het team dat met dezelfde passie als waarmee ondernemers hun bedrijf hebben opgebouwd, hen via een succesvolle overname weer naar een volgende fase begeleiden."

Lees het hele verhaal van Ferdi Kramer

Wouter Jolie

Functie: Director
Locatie: Amsterdam

"Net als bij een topsportteam, doen we bij Rembrandt een stap extra voor de klant, én voor elkaar."

Lees het hele verhaal van Wouter Jolie

Onze waarden

Professioneel, ervaren, persoonlijk en betrokken. Rembrandt M&A begrijpt dat geen enkele situatie hetzelfde is. Elke stap in het proces is essentieel voor de beste deal: strategisch, financieel én persoonlijk.

Dit denken zit in ons DNA. Het is de som der delen die het resultaat bepaalt. Het team van Rembrandt M&A begeleidt u graag bij de succesvolle verkoop of overname van uw onderneming. Zo maken we samen het verschil.

Het verschil maak je in iedere stap van het proces; van voorbereiding tot krachtig plan tot succesvolle transactie.

State-of-the-art IT

Strategie en innovatie staan hoog in het vaandel. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, dankzij slimme IT-oplossingen en snelle ontwikkelingen. Als enige Nederlandse fusie- en overnameadviseur voeren wij het ISO 27001 informatiebeveiligingscertificaat. Wij beveiligen uw bedrijfsgevoelige informatie op het hoogst haalbare niveau.

Team Rembrandt M&A

Het team van Rembrandt heeft met meer dan 25 jaar ervaring een uitstekende staat van dienst, met toonaangevende successen op het gebied van fusies en overnames. Onze ruim 45 professionals delen een passie voor het vakgebied en streven continu naar verbetering van onze dienstverlening. Op basis van de aard en complexiteit van de opdracht, stellen wij per overnameproces een op maat gesneden dealteam voor u samen.

Maak kennis met het team
1200X800 Mvb2021 10 14 1191 BW

Contact

Rembrandt M&A maakt voor ú het verschil. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Zet vandaag een stap in de toekomst.

Maak kennis met het team van Rembrandt M&A of neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

Onze adviseurs helpen u graag.