Mvb2021 10 14 1191 BW

Over Rembrandt M&A

Elke stap in het proces is essentieel voor de beste deal: strategisch, financieel én persoonlijk. Zo maken wij voor u het verschil.

De aanpak die voor u het verschil maakt

Ieder overnametraject is uniek, net als iedere ondernemer en het verhaal áchter zijn of haar bedrijf. Rembrandt M&A begrijpt dat geen enkele situatie hetzelfde is en biedt haar klanten daarom altijd een persoonlijke aanpak. Met een gedegen voorbereiding en analyses op basis van de feiten, ontdekken en optimaliseren wij de waardebepalende elementen van uw bedrijf.

1200X800 Mvb2021 10 14 1191 BW

Team Rembrandt M&A

Het team van Rembrandt heeft met meer dan 25 jaar ervaring een uitstekende staat van dienst, met toonaangevende successen op het gebied van fusies en overnames. Onze 50 professionals delen een passie voor het vakgebied en streven continu naar verbetering van onze dienstverlening. Op basis van de aard en complexiteit van de opdracht, stellen wij per overnameproces een op maat gesneden dealteam voor u samen.

Maak kennis met het team

Een sterk netwerk

Rembrandt M&A is gelieerd aan de Rabobank, maar opereert als adviseur volledig zelfstandig en onafhankelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Advior International, een samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Voor u als ondernemer betekent dit toegang tot een breed internationaal netwerk, waarin professionals het belang inzien van samenwerking voor de beste begeleiding.

State-of-the-art IT

Strategie en innovatie staan hoog in het vaandel. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, dankzij slimme IT-oplossingen en snelle ontwikkelingen. Als enige Nederlandse fusie- en overnameadviseur voeren wij het ISO 27001 informatiebeveiligingscertificaat. Wij beveiligen uw bedrijfsgevoelige informatie op het hoogst haalbare niveau.

 • Ferdi Kramer

  Ferdi Kramer

  Functie
  Partner
  Locatie
  Amsterdam

  "Ik ben onwijs trots op het team dat met dezelfde passie als waarmee ondernemers hun bedrijf hebben opgebouwd, hen via een succesvolle overname weer naar een volgende fase begeleiden."

  Maak kennis met Ferdi Kramer

 • Wouter Jolie

  Wouter Jolie

  Functie
  Senior Director
  Locatie
  Amsterdam

  "Net als bij een topsportteam, doen we bij Rembrandt een stap extra voor de klant, én voor elkaar."

  Maak kennis met Wouter Jolie

 • John Hoekman

  John Hoekman

  Functie
  Senior Director
  Locatie
  Amsterdam

  "Waar wil je naartoe, wat is je idee, hoe komen we daar? Dat zijn de mooiste vraagstukken om aan te werken, zowel met klanten als met consultants."

  Maak kennis met John Hoekman

Over Rembrandt M&A

Rembrandt M&A is een onafhankelijke fusie- en overname adviseur, gespecialiseerd in de overname en verkoop van (internationale) ondernemingen. Onze kracht ligt in gedegen analyses, keuzes maken op basis van feiten, een groot internationaal netwerk en altijd een persoonlijke aanpak.

We begrijpen de vragen die spelen bij ondernemers en volgen de ontwikkelingen in de markt. Met het team van 50 professionals, zijn we gedreven om het verschil te maken. Dit herkent u in een excellent trackrecord, de menselijke benadering en nóg vijf elementen voor de optimale deal.

Ontdek de Optimale Deal

1200X800 Mvb2021 11 08 1135 BW

Een topsporter kiest zijn sport uit passie. Dát maakt hem of haar succesvol. Voor ons is M&A topsport, met de beste deal als ultieme prestatie.

Wouter Jolie

Contact

Kom eens praten het team van Rembrandt M&A. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen.

Onze adviseurs helpen u graag.