Overname IMI Aero-Dynamiek door SPIE Nederland

Overname IMI Aero-Dynamiek door SPIE Nederland

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
SPIE Nederland B.V. heeft 100% van de aandelen in IMI Aero-Dynamiek B.V. overgenomen. De 65 werknemers van Aero-Dynamiek komen terecht bij SPIE, wat kansen biedt op het gebied van opleiding, doorontwikkeling, kennis delen en vergaren en nieuwe markten en klanten ontdekken. Rembrandt M&A heeft de IMI PLC begeleid bij het realiseren van deze transactie.

IMI Aero-Dynamiek
Aero-Dynamiek, als onderdeel van het beursgenoteerde IMI PLC, is een bedrijf met locaties in Nederland en België, dat door inregelen (balanceren) en meten en optimaliseren (validatie) van klimaatinstallaties bijdraagt aan een optimaal binnenklimaat (gezond milieu en duurzamere gebouwen). Aero-Dynamiek genereerde een omzet van ongeveer €6 miljoen in 2022.

Zie voor meer informatie: Aero-Dynamiek.

SPIE Nederland
De Nederlandse tak van het Franse beurgenoteerde SPIE SA is één onafhankelijke leader in multitechnische diensten in de energie- en communicatiesector. Met deze acquisitie wil SPIE haar positie in deze diensten en specifiek voor de gezondheidszorg, bio-lifescience-, voedingsmiddelen- en halfgeleiderindustrie verder versterken.

Zie voor meer informatie: SPIE Nederland.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties