Rabo (1)

Rembrandt M&A en de Rabobank

Een groot (inter)nationaal netwerk. Klanten ervaren bij Rembrandt M&A de toegevoegde waarde van strategische partners wereldwijd.

Samenwerking met de Rabobank

Samen met de Rabobank, hebben wij al veel succesvolle transacties voor ondernemers mogen realiseren. Wij zijn er beide van overtuigd dat in deze succesvolle samenwerking de beste oplossing voor de klant steeds centraal moet staan.

Rembrandt M&A heeft dan ook een onafhankelijke positie in de markt, welke met heldere afspraken is vastgelegd. Door kennis, ervaring en netwerken te delen, bieden wij onze klanten:

 • Focus op expertises
 • Diepgaande sectorkennis
 • Toegang tot internationale (ver)kopers
 • Een omvangrijk relatiebestand van externe experts voor fusies & overnames

Leaders in Finance

Leaders in Finance is een podcast waarin de makers op zoek gaan naar "de mens achter het succes". De oprichter en interviewer van Leaders in Finance is Jeroen Broekema. Voor Leaders in Finance deed hij 12 jaar werkervaring op in de financiële dienstverlening, waarvan 7 jaar bij een grootbank en 5 jaar bij een fintech.

Trends en ontwikkelingen binnen M&A in 2023

Ferdi Kramer is één van de oprichters van Rembrandt M&A. Zelf is hij al meer dan 27 jaar actief op het gebied van fusies en overnames. Sinds 2003 is zijn bedrijf uitgegroeid tot een gedegen partij van 50 professionals.

Paul Schram is een ervaren bankier (o.a. bij ABN AMRO, Barclays Capital en Rabobank), manager en ondernemer, die in voorgaande jaren bekend stond als hoofd M&A Carlsberg en oprichter van bierbrouwerij Oudekerks Goud. In 2017 werd hij aangesteld als hoofd M&A bij Rabobank, waar hij in 2018 Global Head of M&A werd.

Paul & Ferdi in gesprek met Jeroen Broekema

De kracht van onze samenwerking leest u terug in verschillende klantverhalen, zoals het verhaal van ILT Fineworks, de overname van Meatless en BModesto.

 • “Goed inzicht in de markt en zeer betrokken procesbegeleiding”

  Jos Hugense
  Meatless

 • “Rembrandt kwam met de perfecte partner"

  Roy van Voorst
  BModesto

Contact

Rembrandt M&A maakt voor ú het verschil. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Zet vandaag een stap in de toekomst.

 

Onze adviseurs helpen u graag.