Header 7

Smart Exit

Als ondernemer vraagt u zichzelf een aantal belangrijke zaken af. Hoe kan ik mijn bedrijfsvermogen (deels) privé veiligstellen? Ben ik klaar voor een exit uit het bedrijf? Als investeerder heeft u al privévermogen opgebouwd, maar hoe laat u dit vermogen groeien?

Smart Exit: voor ondernemers én investeerders

Ontdek de mogelijkheden, met duidelijke afspraken en beperkte risico’s. Wanneer u uw succes als ondernemer wilt verzilveren, of juist als investeerder uw beleggingen meer wilt spreiden. Download dan de Smart Exit brochure voor meer informatie.

Informatiebrochure smart exit

Het Smart Exit proces

Smart Exit biedt voor beide partijen een strategische oplossing, zowel voor de koper als de verkoper. Deze propositie biedt ondernemers de mogelijkheid tot gedeeltelijke verkoop, waarbij zij zelf nog een aantal jaren kunnen blijven ondernemen. Tegelijk is het mooie kans voor investeerders om toekomstige ambities te realiseren.

1200X800 Mvb2021 11 02 1071 BW

De voordelen voor ondernemers

Smart Exit biedt ondernemers de mogelijkheid om hun vermogen, dat grotendeels is geïnvesteerd in de onderneming, beter te spreiden. Samen met een selecte groep informal investors bouwt u verder aan de groei van uw bedrijf, terwijl u financiële rust voor uzelf creëert.

Zekerheid

  • Slim vermogensbeheer
  • Gedeeltelijk verzilveren van behaald succes
  • U houdt controle over uw onderneming

De voordelen voor investeerders

Met Smart Exit hebben investeerders de mogelijkheid tot slimme investeringen in ondernemingen van derden. U kunt direct investeren, samen met anderen. Hierbij hebben alle partijen, kopers en verkoper, de zekerheid van vooraf vastgestelde rendementen en voorwaarden.

Zekerheid

  • Slim portefeuillebeheer
  • Vastgestelde rendementen en voorwaarden
  • Significant lagere kosten dan investeren via een fonds
Afdelinga A2 1200X800

Contact met ons Smart Exit team?

Smart Exit is een goed voorbeeld van de conceptgedachte van Rembrandt M&A, waarbij een gedegen voorbereiding bijdraagt aan duurzaam resultaat. Wij hebben een gespecialiseerd team opgesteld om uw Smart Exit traject soepel en succesvol te begeleiden. Ferdi Kramer, partner bij kantoor Amsterdam, vertelt u graag meer over deze unieke propositie.

Bel Ferdi Kramer

Onze adviseurs helpen u graag.