Home / Services / Smart Exit

Smart Exit

Smart Exit is een unieke transactievorm die door Rembrandt Fusies & Overnames is ontwikkeld als alternatief voor de Pre-Exit. Met een Smart Exit stelt u een aanzienlijk deel van uw bedrijfsvermogen veilig, blijft u gewoon ondernemen en houdt u de controle over uw bedrijf.
225 0055 RB A4 Smartexit NL 230508 V2

Voor ondernemers én investeerders

Als ondernemer komt er een moment dat u zichzelf een aantal belangrijke zaken gaat afvragen. Hoe kan ik mijn bedrijfsvermogen (deels) privé veiligstellen? Ben ik klaar voor een verkoop? Als investeerder heeft u privévermogen opgebouwd. Nu zoekt u mogelijkheden om dit te laten groeien. Met duidelijke afspraken en beperkte risico’s.

De slimme voordelen op een rij

Smart Exit biedt ondernemers de mogelijkheid om het vermogen dat is geïnvesteerd in een onderneming beter te spreiden. Samen met een selecte groep informal investors uit ons netwerk werkt u, terwijl u financiële rust voor uzelf heeft gecreëerd, verder aan de groei van uw bedrijf.

Voor ondernemers

  • Slim vermogensbeheer
  • Gerealiseerd zakelijk succes deels verzilveren
  • Controle over uw onderneming houden

De Smart Exit

Smart Exit biedt de mogelijkheid tot gedeeltelijke verkoop, waarbij u zelf nog een aantal jaren kunt blijven ondernemen. Ondertussen bereidt u zich voor op de volgende stap. Smart Exit is een goed voorbeeld van de conceptgedachte van Rembrandt M&A, waarbij een gedegen en tijdige voorbereiding voorwaarde is voor het bereiken van duurzaam resultaat.

1200X800 Mvb2021 11 02 1071 BW

De slimme voordelen op een rij

Investeerders hebben de mogelijkheid tot slimme investeringen in ondernemingen van derden. U kunt direct investeren, samen met anderen. Hierbij hebben beide partijen de zekerheid van vooraf vastgestelde rendementen en voorwaarden.

Voor investeerders

  • Direct investeren in andere ondernemingen Slim portefeuillebeheer
  • Slim portefeuillebeheer
  • Vastgestelde rendementen en voorwaarden

Meer weten?

U wilt uw succes als ondernemer verzilveren en uw onderneming verder doen groeien? Of juist als investeerder uw beleggingen meer spreiden? Download dan onze brochure of neem gerust contact op van een van onze Smart Exit specialisten.

Download de brochure
1200X800 Mvb2022 04 12 2100 BW

Met Smart Exit verzilvert u nu al uw succes als ondernemer én gaat uw gewoon door met ondernemen.

Contact

Rembrandt M&A maakt voor ú het verschil. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Zet vandaag een stap in de toekomst.

Maak kennis met het team van Rembrandt M&A of neem direct contact op via onderstaande mogelijkheden.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente transacties