225 0055 RB A4 Smartexit NL 230512 V5i

Smart Exit

Smart Exit: voor ondernemers én investeerders

Als ondernemer komt er een moment dat u zichzelf een aantal belangrijke zaken gaat afvragen. Hoe kan ik mijn bedrijfsvermogen (deels) privé veiligstellen? Ben ik klaar voor een exit uit mijn bedrijf?

Als investeerder heeft u al privévermogen opgebouwd. Hoe laat u dit vermogen groeien? Ontdek de mogelijkheden, met duidelijke afspraken en beperkte risico’s.

 • Wilbert van Gerwen

  Wilbert van Gerwen

  Functie
  Partner
  Locatie
  Eindhoven

  "Met Smart Exit verzilvert u nu al uw succes als ondernemer én gaat uw gewoon door met ondernemen."

  Maak kennis met Wilbert van Gerwen

De slimme voordelen

Smart Exit biedt ondernemers de mogelijkheid om hun vermogen, dat grotendeels is geïnvesteerd in de onderneming, beter te spreiden. Samen met een selecte groep informal investors bouwt u verder aan de groei van uw bedrijf, terwijl u financiële rust voor uzelf creëert.

Voor ondernemers

 • Slim vermogensbeheer
 • Gedeeltelijk verzilveren van behaald succes
 • U houdt controle over uw onderneming

Het Smart Exit proces

Smart Exit biedt voor beide partijen een strategische oplossing, zowel voor de koper als de verkoper. Deze propositie biedt ondernemers de mogelijkheid tot gedeeltelijke verkoop, waarbij zij zelf nog een aantal jaren kunnen blijven ondernemen. Tegelijk is het mooie kans voor investeerders om toekomstige ambities te realiseren.

1200X800 Mvb2021 11 02 1071 BW

De slimme voordelen

Met Smart Exit hebben investeerders de mogelijkheid tot slimme investeringen in ondernemingen van derden. U kunt direct investeren, samen met anderen. Hierbij hebben alle partijen, kopers en verkoper, de zekerheid van vooraf vastgestelde rendementen en voorwaarden.

Voor investeerders

 • Slim portefeuillebeheer
 • Vastgestelde rendementen en voorwaarden
 • Significant lagere kosten dan investeren via een fonds
Afdelinga A2 1200X800

Contact met onze smart exit specialisten?

Smart Exit is een goed voorbeeld van de conceptgedachte van Rembrandt M&A, waarbij een gedegen voorbereiding bijdraagt aan duurzaam resultaat. Wij hebben een gespecialiseerd team opgesteld om uw Smart Exit traject soepel en succesvol te begeleiden. Ferdi Kramer, partner bij kantoor Amsterdam, vertelt u graag meer over deze unieke propositie.

Bel Ferdi Kramer

Informatiebrochure smart exit

U wilt uw succes als ondernemer verzilveren en uw onderneming verder doen groeien? Of juist als investeerder uw beleggingen meer spreiden? Download dan onze brochure voor meer informatie.

Onze adviseurs helpen u graag.