Home / Services / Smart Exit

Smart exit

Smart exit is een unieke transactievorm die door Rembrandt M&A is ontwikkeld als alternatief voor de pre-exit. Met een smart exit stelt u een aanzienlijk deel van uw bedrijfsvermogen veilig, blijft u gewoon ondernemen en houdt u de controle over uw onderneming.
225 0055 RB A4 Smartexit NL 230512 V5i

Smart-exit: voor ondernemers én investeerders

Als ondernemer komt er een moment dat u zichzelf een aantal belangrijke zaken gaat afvragen. Hoe kan ik mijn bedrijfsvermogen (deels) privé veiligstellen? Ben ik klaar voor een exit uit mijn bedrijf?

Als investeerder heeft u al privévermogen opgebouwd. Nu zoekt u mogelijkheden om dit te laten groeien. Met duidelijke afspraken en beperkte risico’s. Smart exit biedt voor beide partijen, zowel aan de sell-side als de buy-side, een strategische oplossing.

De slimme voordelen op een rij

Smart exit biedt ondernemers de mogelijkheid om het vermogen, dat grotendeels is geïnvesteerd in een onderneming, beter te spreiden. Samen met een selecte groep informal investors uit ons netwerk werkt u, terwijl u financiële rust voor uzelf heeft gecreëerd, verder aan de groei van uw bedrijf.

Voor ondernemers

  • Slim vermogensbeheer
  • Gerealiseerd zakelijk succes deels verzilveren
  • Controle over uw onderneming houden

Het smart exit proces

Smart exit biedt de mogelijkheid tot gedeeltelijke verkoop, waarbij u zelf nog een aantal jaren kunt blijven ondernemen. Ondertussen bereidt u zich voor op de volgende stap. Smart exit is een goed voorbeeld van de conceptgedachte van Rembrandt M&A, waarbij een gedegen en tijdige voorbereiding voorwaarde is voor het bereiken van duurzaam resultaat.

1200X800 Mvb2021 11 02 1071 BW

De slimme voordelen op een rij

Met smart exit hebben investeerders de mogelijkheid tot slimme investeringen in ondernemingen van derden. U kunt direct investeren, samen met anderen. Hierbij hebben beide partijen de zekerheid van vooraf vastgestelde rendementen en voorwaarden.

Voor investeerders

  • Direct investeren in andere ondernemingen
  • Slim portefeuillebeheer
  • Vastgestelde rendementen en voorwaarden
  • Significant lagere kosten dan investeren via een fonds

Contact met onze smart exit specialisten?

Bij Rembrandt M&A hebben een gespecialiseerd team opgesteld om uw smart exit traject soepel en succesvol te begeleiden. Ferdi Kramer, partner bij kantoor Amsterdam, vertelt u graag meer over deze unieke propositie.

Bel Ferdi Kramer
Afdelinga A2 1200X800

Met smart exit verzilvert u nu al deels uw succes als ondernemer én gaat uw gewoon door met ondernemen.

Informatiebrochure smart exit

U wilt uw succes als ondernemer verzilveren en uw onderneming verder doen groeien? Of juist als investeerder uw beleggingen meer spreiden? Download dan onze brochure voor meer informatie.

Onze adviseurs helpen u graag.