2023KS Img 6325 1920W

Samen maak je het verschil

Rembrandt M&A is sinds 2023 hoofdsponsor van dames 1 bij Hockey Club Bloemendaal. Met onze support willen wij voor het team - net als voor onze klanten - het verschil maken. Rembrandt zal het team, waar mogelijk, breder ondersteunen dan alleen financieel.

Onderscheidend

Ferdi Kramer, partner en ook oud-bestuurslid bij HC Bloemendaal, vertelt waarom het motto van Rembrandt M&A, ‘Driven to make the difference’, zo goed past bij zijn bedrijf. “Ons bedrijf is zeer gedreven om echt het verschil te maken voor onze klanten. De verkoop van een bedrijf is een cruciaal moment in iemands leven; het is een groot besluit om je levenswerk te verkopen.

 

Oog voor vrouwelijk talent

"Wij hebben zeer bewust gekozen voor sponsoring van een damesteam,“ zegt Richèl Reynders, marketing. “Maatschappelijk gezien is dit een mooie kans om een bijdrage te leveren. Net als in de financiële sector, is het belangrijk dat we investeren in de ontwikkeling van vrouwen op topniveau. Bij Rembrandt zien we het aantal vrouwelijke collega’s geleidelijk toenemen, maar de verhouding kan nog steeds beter. Deze samenwerking inspireert vrouwen wellicht om eens bij ons te komen praten.”

Wij hebben zeer bewust gekozen voor sponsoring van een damesteam.

Ambities

"Wij zien veel parallellen tussen ons werk en topsport, “vervolgt Ferdi. “Zowel zakelijk als in topsport wil je het verschil maken. Als speler voor je team en als team voor je club, als collega voor je kantoor en als bedrijf voor je klant. Als sponsor van Dames 1 willen wij voor het team het verschil gaan maken, door te zorgen dat de randvoorwaarden kloppen.”

Naast teamcultuur is volgens Ferdi de band tussen het team en de club ook heel belangrijk. “Publiekssteun is heel belangrijk voor een team. We gaan ons best doen om de kring van sponsoren rond Dames 1 en de club te vergroten door ook andere sponsors te interesseren. Zo koos Baker McKenzie al voor een upgrade van hun sponsoring. Er is altijd nog wel een plekje over op dat tenue!”

Wij zien veel parallellen tussen ons werk en topsport. Zowel zakelijk als in topsport wil je het verschil maken.

Op naar de play-offs

Richèl vertelt dat voor Rembrandt M&A sponsoring op deze schaal nieuw is. “Naast financiële steun, vinden we persoonlijk contact met het team ook belangrijk, zodat je elkaar achter de schermen ook wat beter leert kennen. We hopen dat de meiden de komende jaren mooie progressie laten zien. Met de juiste teamsamenstelling en middelen kan dat vast; op naar de Play-Offs!

Onze adviseurs helpen u graag.