Overname activiteiten Fire & Gas business unit van Dräger Nederland door Unica Groep

Overname activiteiten Fire & Gas business unit van Dräger Nederland door Unica Groep

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
Unica Groep heeft alle activiteiten van de Fire & Gas business unit van Dräger Nederland overgenomen. Rembrandt M&A heeft Dräger Nederland B.V. begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Dräger
Dräger is een Duits beursgenoteerd familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten op het gebied van veiligheid en medische techniek. Dräger speelt wereldwijd een cruciale rol in het waarborgen van veiligheid in verschillende industrieën en zorgomgevingen. Ze leveren producten zoals ademhalingsapparatuur, gasdetectie- en monitoringssystemen, evenals medische apparaten en systemen.

Fire & Gas business unit Dräger Nederland
De Fire & Gas business unit van Dräger Nederland is een value added reseller van brand- en gasdetectiesystemen, waarbij installatie en daaropvolgende onderhoudsdiensten worden verleend aan zakelijke klanten (B2B). Daarnaast verkoopt de business unit brandblussers en gerelateerde producten, zoals evacuatiesystemen, noodverlichting en branddekens.

Zie voor meer informatie: Fire & Gas business unit Dräger en Dräger.

Unica Groep
Unica is een familiebedrijf en een veelzijdige technische dienstverlener met uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. In 2017 heeft investeringsmaatschappij Triton een meerderheidsbelang in Unica verworven. De Fire Safety-divisie van Unica biedt een volledig pakket aan brandveiligheidsoplossingen, van actieve brandbeveiliging tot passieve brandbeveiliging. Met de overname van de Fire & Gas business unit van Dräger versterkt Unica hun eigen positie in de markt voor brandveiligheid.

Zie voor meer informatie: Unica Groep.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties