Overname Platen Duurzame Technieken door Green & Durable Group

Overname Platen Duurzame Technieken door Green & Durable Group

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
Green & Durable Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Platen Duurzame Technieken B.V. Rembrandt M&A heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Platen Duurzame Technieken
Platen Duurzame Technieken is sinds de oprichting in 2009 uitgegroeid tot een vertrouwde partner in de duurzame energieoplossingen, met name de installatie van zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, laadpalen en zonneboilers. Vanuit haar vestiging in Ter Apelkanaal bedient de onderneming voornamelijk klanten in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Flevoland.

Zie voor meer informatie: https://www.platendt.nl/.

Green & Durable Group
Green & Durable Group is onderdeel van de Belgische investeringsgroep Hasco Invest. Green & Durable Group is een voortrekker in de duurzame energiesector met een focus op innovatie en groei. Zo brengt de groep energiebesparende systemen naar de klant met een groothandel in solar- en storagesystemen en eigen installatiebedrijven. Green & Durable Group is actief in Nederland en België en heeft de ambitie om in de komende jaren tot een pan-Europese speler uit te groeien.

Zie voor meer informatie: https://www.greenanddurablegroup.com/.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties