Home / Over ons / Iedere slag telt
Hero 1707X548 Px GOLF

Verkoop, fusie of overname?

Iedere slag telt.

Bent u klaar voor een eventuele (ver)koop, of wilt u zich vast oriënteren over de voorbereidingen die u nu al in gang kunt zetten? De adviseurs van Rembrandt M&A helpen u hier graag bij. Wij kennen de dynamiek van de markt en de vragen die spelen bij ondernemers.

Het verschil voor uw succes

Zeven elementen voor de optimale deal.

Wij geloven dat een succesvolle deal is opgebouwd uit zeven onderling verbonden elementen, zoals een gedegen voorbereiding, diepgaande analyses en een doordachte, sectorgerichte aanpak. Áltijd met oog voor het menselijk aspect. Zo maken wij voor u het verschil in M&A. Benieuwd naar de zeven elementen van Rembrandt M&A?

Ontdek de 7 elementen
RB 7 Elementen Dummy

Het verhaal achter de deal

Ieder overnameproces is uniek. Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen verhaal. Ondernemers die u voor gingen, herkennen uw ambities, vragen en uitdagingen.

De volgende slag is aan u!

Voorbereiding, tactiek, uitvoering. Een onderneming kopen of verkopen is een veelzijdig en veelal complex traject, dat een totaalbenadering vereist. Iedere slag telt bij de overname, fusie of verkoop van een onderneming. Het is de som der delen die het resultaat bepaalt; strategisch, financieel én persoonlijk.

Wilt u weten hoe u zich nu al zo goed mogelijk kunt voorbereiden? De checklist verkoopklaar van Rembrandt M&A geeft inzicht in hoeverre uw bedrijf verkoopklaar is en welke stappen u nu al kunt nemen om een stap in de toekomst te zetten. Of is een Smart Exit wellicht interessant voor u? Vraag onderstaand vrijblijvend onze brochures aan voor meer informatie.

Vraag brochure(s) aan

Onze adviseurs helpen u graag.