Hero 1707X548 Px GOLF

Verkoop, fusie of overname?

Iedere slag telt voor de optimale deal. Het is de som der delen die het resultaat bepaalt; strategisch, financieel én persoonlijk.

De volgende slag is aan u!

Voorbereiding, tactiek, uitvoering. Een onderneming kopen of verkopen is een veelzijdig en veelal complex traject, dat een totaalbenadering vereist. Iedere slag telt bij de overname, fusie of verkoop van een onderneming.

RB 7 Elementen Dummy

Het verschilt bepaalt uw succes

U krijgt vaak maar één kans om uw bedrijf goed te verkopen. Bij Rembrandt geloven we dat een succesvolle deal is opgebouwd uit zeven onderling verbonden elementen, zoals een gedegen voorbereiding, diepgaande analyses en een doordachte, sectorgerichte aanpak. Áltijd met oog voor het menselijk aspect. Zo maken wij voor ú het verschil in M&A. Benieuwd naar de zeven elementen voor de optimale deal?

Ontdek de 7 elementen

Bent u al verkoopklaar?

Of wilt u weten hoe u zich nu al zo goed mogelijk kunt voorbereiden? De checklist verkoopklaar van Rembrandt M&A geeft inzicht in hoeverre uw bedrijf verkoopklaar is en welke stappen u nu al kunt zetten. Of is een Smart Exit wellicht interessant voor u? De adviseurs van Rembrandt M&A helpen u graag.

Het verhaal achter de deal

Ieder overnameproces is uniek. Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen verhaal. Ondernemers die u voor gingen, herkennen uw ambities, vragen en uitdagingen.

Testimonials

Lees hier hoe andere ondernemers de samenwerking met Rembrandt M&A hebben ervaren.

Contact

Komt eens praten het team van Rembrandt. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Zet vandaag een stap in de toekomst.

Onze adviseurs helpen u graag.