Home / Over ons / Iedere slag telt
Hero 1707X548 Px GOLF

Iedere slag telt

Verkoop, fusie of overname?

Voorbereiding, tactiek, uitvoering. Een onderneming kopen of verkopen is een veelzijdig en veelal complex traject, dat een totaalbenadering vereist. Iedere slag telt bij de overname, fusie of verkoop van een onderneming. Het is de som der delen die het resultaat bepaalt; strategisch, financieel én persoonlijk.

De volgende slag is aan u!

Bent u klaar voor een eventuele (ver)koop, of wilt u zich vast oriënteren over de voorbereidingen die u nu al in gang kunt zetten? Rembrandt M&A helpt u hier graag bij.

Ontdek onze aanpak.

Zeven elementen voor de optimale deal.

Onze kracht ligt in een gedegen voorbereiding, diepgaande analyses en een doordachte, sectorgerichte aanpak. Áltijd met oog voor het menselijk aspect. Zo maken wij voor u het verschil in M&A.

Download Zeven Elementen (PDF)
225 0050 RB A4 Optimaledeal 230505 V4 (002) 1

Meer informatie.

U kunt natuurlijk kiezen voor een volledig verkoop of overname van een bedrijf. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een gedeeltelijke verkoop. Voor ondernemers die een deel van hun bedrijfsvermogen veilig willen stellen, maar zelf nog een tijd willen blijven ondernemen, bieden wij de Smart Exit. Daarnaast kunnen wij u helpen met een waardebepaling van uw bedrijf en adviseren we u over het verkoopklaar maken van uw onderneming. via onderstaand formulier ontvangt u vrijblijvend meer informatie.

Vraag brochures aan

  Een topsporter kiest zijn sport uit passie. Dát maakt hem of haar succesvol. Voor ons is M&A topsport, met de beste deal als ultieme prestatie.

  Contact

  Rembrandt M&A maakt voor ú het verschil. Wij begrijpen de vragen die spelen, kennen de dynamiek van het overnameproces en bieden een netwerk vol mogelijkheden. Zet vandaag een stap in de toekomst.

  Maak kennis met het team van Rembrandt M&A of neem direct contact op via onderstaande mogelijkheden.

   

  Onze adviseurs helpen u graag.

  Recente transacties