Home / Werken bij

Werken bij Rembrandt Fusies & Overnames - Een slimme keuze

Solliciteren

Dit is Rembrandt

Rembrandt Fusies & Overnames groeit hard en jij groeit mee. Wij zijn ontzettend trots op onze mensen. Net als een topsportteam, behalen we onze successen samen. Wat ons onderscheidt? Naast persoonlijke ontwikkeling, hebben we een gezonde work-life balance hoog in het vaandel. Maar écht.

B.E.S.T.

Onze Rembrandt cultuur hebben wij verankerd in vier concrete begrippen: Betrokken, Ervaren, Samen en Toegewijd. Deze kernwaarden gelden voor onze interne werkwijze én voor de samenwerking met onze klanten en relaties. Wij staan voor ‘Profit & Pleasure’: er wordt hard gewerkt, en succes wordt goed gevierd!

Image@Model.Image.Alt

Team Rembrandt

Rembrandt Fusies & Overnames heeft ruim 40 hoogopgeleide consultants in dienst, die allemaal dichtbij de ondernemers staan en hun business model begrijpen. Wij zijn uniek in onze transparante en betrokken bedrijfscultuur, waar nuchtere mensen hard werken en dagelijks van elkaar leren.

Bij ons kun je rekenen op

  • Uitgebreid opleidingstraject
  • Begeleiding van ervaren seniors
  • Aantrekkelijk startsalaris
  • Transparant bonussysteem
  • Steile leercurve
  • Laptop & telefoon van de zaak
  • Memorabele personeelsfeesten

Zin in de toekomst? 

Mooi, wij ook! Dus, wil jij meteen van A tot Z actief zijn bij het overnameproces, met DGA’s aan tafel zitten en kennis opdoen van diverse sectoren, waarbij jij opgeleid wordt tot expert in corporate finance? Doe dan mee aan één van onze in-house dagen of andere recruitment evenementen.

Image@Model.Image.Alt

Onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Wouter Jolie

Functie: Director
Locatie: Amsterdam

Ik geloof dat cultuur bepalend is voor succes. Als ik naar mijn topsportcarrière kijk, dan heb ik vooral prijzen gewonnen met teams die net een stapje extra voor elkaar deden. Bij Rembrandt Fusies & Overnames krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, te groeien en optimaal te presteren. Ondertussen werk je, in een informele sfeer, met ambitieuze mensen die altijd dat extra stapje voor elkaar en voor de klant zetten.

Lees het hele verhaal van Wouter Jolie
Image@Model.Image.Alt

Over Rembrandt

Bij Rembrandt Fusies & Overnames doen we de dingen graag een beetje anders. Wij zijn een vooraanstaand M&A kantoor, waar je vanaf het begin de kans krijgt om jezelf on-the-job te ontwikkelen. Bij de klant aan tafel. Samen met het dealteam begeleid je de klant bij het gehele proces, van waardebepaling tot de onderhandelingen en alles daartussen. Wij zijn onderdeel van Rabobank Groep, maar opereren volledig zelfstandig. Daarnaast zijn we aangesloten bij een mooi internationaal M&A netwerk: Advior International. En we binden ons graag aan jong talent! 

Solliciteer direct!

Toch nog een paar vraagtekens?

Geen probleem! Onze collega’s staan je graag te woord over jouw specifieke vragen. Anders kun je altijd contact opnemen met onze HR-manager Pauline Terlouw.

Neem contact op met Pauline of solliciteer direct.