Home / Werken bij

Werken bij Rembrandt Fusies & Overnames - Een slimme keuze

Solliciteren

Dit is Rembrandt

Rembrandt Fusies & Overnames groeit hard en jij groeit mee. Wij zijn ontzettend trots op onze mensen. Net als een topsportteam, behalen we onze successen samen. Wat ons onderscheidt? Naast persoonlijke ontwikkeling, hebben we een gezonde work-life balance hoog in het vaandel. Maar écht.

1200X800 Mvb2021 10 14 1152 BW

Team Rembrandt

Rembrandt Fusies & Overnames heeft ruim 40 hoogopgeleide consultants in dienst, die allemaal dichtbij de ondernemers staan en hun businessmodel begrijpen. Wij zijn uniek in onze transparante en betrokken bedrijfscultuur, waar nuchtere mensen hard werken en dagelijks van elkaar leren.

Bij ons kun je rekenen op

  • Uitgebreid opleidingstraject
  • Begeleiding van ervaren seniors
  • Steile leercurve
  • Aantrekkelijk startsalaris
  • Transparant bonussysteem
  • Laptop & telefoon van de zaak
  • Veel personeelsfeesten en kantooruitjes

Wouter Jolie

Functie: Director
Locatie: Amsterdam

Ik geloof dat cultuur bepalend is voor succes. Als ik naar mijn topsportcarrière kijk, dan heb ik vooral prijzen gewonnen met teams die net een stapje extra voor elkaar deden. Bij Rembrandt Fusies & Overnames krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, te groeien en optimaal te presteren. Ondertussen werk je, in een informele sfeer, met ambitieuze mensen die altijd dat extra stapje voor elkaar en voor de klant zetten.

Lees het hele verhaal van Wouter Jolie

Geiske van Logtestijn

Functie: Senior Consultant
Locatie: Rotterdam

Bij Rembrandt heerst een open, gezellige cultuur met betrokken collega's. Dit zie je terug tijdens bijvoorbeeld de lunch waarin we gezamenlijk de tafel dekken en samen eten, de wekelijkse vrijdagmiddagborrels en diverse bedrijfsuitjes. Er is sprake van een 'platte' organisatie. We hebben bijvoorbeeld geen vaste zitplekken dus je zit de ene dag aan een blok met consultants en de volgende dag naast een van de partners!

Lees het hele verhaal van Geiske van Logtestijn

Marijke van Ruijven

Functie: Manager
Locatie: Amsterdam

In de eerste maanden maak je bij Rembrandt een vliegende start: je krijgt een intensieve opleiding en wordt direct betrokken bij uiteenlopende projecten in diverse sectoren. Als projectmedewerker ben je vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het tekenen van de contracten betrokken. De werkzaamheden zijn gedurende het proces zeer afwisselend.

Lees het hele verhaal van Marijke van Ruijven

Sven Promper

Functie: Senior Consultant
Locatie: Eindhoven

Ik wilde graag bij een kleinere onderneming werken, in plaats van bij een corporate. Natuurlijk trekt de veelzijdigheid van het werk, de werk-privé balans en het type deals dat Rembrandt doet me aan, maar vooral dat je meteen op de voorgrond mag treden.

Lees het hele verhaal van Sven Promper

 

Zin in de toekomst? 

Mooi, wij ook! Dus, wil jij meteen van A tot Z actief zijn bij het overnameproces, met DGA’s aan tafel zitten en kennis opdoen van diverse sectoren, waarbij jij opgeleid wordt tot expert in corporate finance? Doe dan mee aan één van onze inhousedagen of andere recruitment evenementen.

Solliciteer direct!
1200X800 Mvb2022 04 12 2100 BW

Onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Ik werd meteen erg vriendelijk ontvangen en mijn collega's gaven vanaf de eerste dag het gevoel dat ik volwaardig deel uitmaak van het team.

Myrthe Heuer

Functie: Consultant
Locatie: Eindhoven

Één maand na dat ik begonnen was, vond het jaarlijkse kerstfeest plaats. Dit was echt een fantastische avond met lekker eten waar terug gekeken werd op alle mooie deals die het afgelopen jaar hadden plaats gevonden.

Lees het hele verhaal van Myrthe Heuer

Caspár Bijleveld

Functie: Director
Locatie: Amsterdam

De helft van het plezier uit werken haal je uit wát je doet en de helft met wíe je dat doet. Het team is relatief jong en ontzettend ambitieus, met een flinke dosis humor en gezelligheid. Met de seniors hebben we daarnaast gelukkig ook een berg aan (transactie)ervaring. Dat maakt het Rembrandt team uniek!

Lees het hele verhaal van Caspár Bijleveld

Huib Wesselman van Helmond

Functie: Consultant
Locatie: Amsterdam

De prettige werksfeer met collega's gaat verder dan alleen de werkvloer. Met veel plezier is iedereen betrokken bij de activiteiten die buiten het werk om georganiseerd worden.

Lees het hele verhaal van Huib Wesselman van Helmond

Pjotr van Deursen

Functie: Senior Manager
Locatie: Rotterdam

Teamgevoel staat centraal binnen Rembrandt. Samen willen we de beste transacties realiseren voor onze opdrachtgevers. Maar om goed samen te kunnen werken is de werksfeer erg belangrijk. Bij Rembrandt staat iedereen klaar om elkaar te helpen en verder te laten ontwikkelen.

Lees het hele verhaal van Pjotr van Deursen

Over Rembrandt

Bij Rembrandt Fusies & Overnames maak jij het verschil. Wij zijn een vooraanstaand M&A-kantoor, waar je vanaf het begin de kans krijgt om jezelf on-the-job te ontwikkelen. Bij de klant aan tafel. Samen met het dealteam begeleid je de klant bij het gehele proces, van waardebepaling tot de onderhandelingen en alles daartussen. Wij zijn onderdeel van Rabobank Groep, maar opereren volledig zelfstandig. Daarnaast zijn we aangesloten bij een mooi internationaal M&A-netwerk: Advior International. En we binden ons graag aan jong talent!

1200X800 Mvb2022 04 12 2123 BW

Toch nog een paar vraagtekens?

Geen probleem! Onze collega’s staan je graag te woord over jouw specifieke vragen. Anders kun je altijd contact opnemen met onze HR-manager Pauline Terlouw.

Neem contact op met Pauline of solliciteer direct.