1200X800 Mvb2021 10 14 1191 BW

Werken bij Rembrandt M&A

Rembrandt M&A groeit hard. En jij groeit mee! Wij zijn ontzettend trots op onze mensen. Net als een topsportteam, behalen we onze successen samen. Wat ons onderscheidt? Naast persoonlijke ontwikkeling, hebben we een gezonde work-life balance hoog in het vaandel. Maar écht.

Driven to make the difference

Bij Rembrandt maak jij het verschil. Wij zijn een vooraanstaand M&A-kantoor, waar je vanaf het begin de kans krijgt om jezelf on-the-job te ontwikkelen. Bij de klant aan tafel. Samen met het dealteam begeleid je de klant bij het gehele proces, van waardebepaling tot de onderhandelingen en alles daartussen.

 • Huib Wesselman van Helmond

  Huib Wesselman van Helmond

  Functie
  Consultant
  Locatie
  Amsterdam

  De prettige werksfeer met collega's gaat verder dan alleen de werkvloer. Met veel plezier is iedereen betrokken bij de activiteiten die buiten het werk om georganiseerd worden.

  Maak kennis met Huib Wesselman van Helmond

 • Myrthe Heuer

  Myrthe Heuer

  Functie
  Consultant
  Locatie
  Eindhoven

  Één maand na dat ik begonnen was, vond het jaarlijkse kerstfeest plaats. Dit was echt een fantastische avond met lekker eten waar terug gekeken werd op alle mooie deals die het afgelopen jaar hadden plaats gevonden.

  Maak kennis met Myrthe Heuer

 • Pjotr van Deursen

  Pjotr van Deursen

  Functie
  Senior Manager
  Locatie
  Rotterdam

  Teamgevoel staat centraal binnen Rembrandt. Samen willen we de beste transacties realiseren voor onze opdrachtgevers. Maar om goed samen te kunnen werken is de werksfeer erg belangrijk. Bij Rembrandt staat iedereen klaar om elkaar te helpen en verder te laten ontwikkelen.

  Maak kennis met Pjotr van Deursen

 • Caspár Bijleveld

  Caspár Bijleveld

  Functie
  Director
  Locatie
  Amsterdam

  De helft van het plezier uit werken haal je uit wát je doet en de helft met wíe je dat doet. Het team is relatief jong en ontzettend ambitieus, met een flinke dosis humor en gezelligheid. Met de seniors hebben we daarnaast gelukkig ook een berg aan (transactie)ervaring. Dat maakt het Rembrandt team uniek!

  Maak kennis met Caspár Bijleveld

Team Rembrandt M&A

Rembrandt M&A heeft ruim 40 hoogopgeleide consultants in dienst, die allemaal dichtbij de ondernemers staan en hun businessmodel begrijpen. Wij zijn uniek in onze transparante en betrokken bedrijfscultuur, waar nuchtere mensen hard werken en dagelijks van elkaar leren.

Ontmoet het team

1200X800 Mvb2021 10 14 1152 BW

De Rembrandt-cultuur

Cultuur staat bij Rembrandt hoog in het vaandel. We investering veel tijd en energie in het creëren van een omgeving waarin mensen elkaar feedback durven geven, van elkaar leren, elkaar vooruit helpen én vaak leuke dingen doen. Work hard, play hard. Met ruim 45 collega's werken we samen iedere dag aan een plek waarin mensen écht met plezier naar hun werk gaan. 

Daarnaast kun je bij ons rekenen op:

 • Een uitgebreid opleidingstraject
 • Begeleiding van ervaren seniors
 • Zeer steile leercurve
 • Aantrekkelijk startsalaris
 • Transparant bonussysteem
 • Laptop & telefoon van de zaak
 • Veel personeelsfeesten en kantooruitjes
 • Marijke van Ruijven

  Marijke van Ruijven

  Functie
  Senior Manager
  Locatie
  Amsterdam

  In de eerste maanden maak je bij Rembrandt een vliegende start: je krijgt een intensieve opleiding en wordt direct betrokken bij uiteenlopende projecten in diverse sectoren. Als projectmedewerker ben je vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het tekenen van de contracten betrokken. De werkzaamheden zijn gedurende het proces zeer afwisselend.

  Maak kennis met Marijke van Ruijven

 • Wouter Jolie

  Wouter Jolie

  Functie
  Senior Director
  Locatie
  Amsterdam

  Ik geloof dat cultuur bepalend is voor succes. Als ik naar mijn topsportcarrière kijk, dan heb ik vooral prijzen gewonnen met teams die net een stapje extra voor elkaar deden. Bij Rembrandt Fusies & Overnames krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen, te groeien en optimaal te presteren. Ondertussen werk je, in een informele sfeer, met ambitieuze mensen die altijd dat extra stapje voor elkaar en voor de klant zetten.

  Maak kennis met Wouter Jolie

 • Geiske van Logtestijn

  Geiske van Logtestijn

  Functie
  Manager
  Locatie
  Rotterdam

  Bij Rembrandt heerst een open, gezellige cultuur met betrokken collega's. Dit zie je terug tijdens bijvoorbeeld de lunch waarin we gezamenlijk de tafel dekken en samen eten, de wekelijkse vrijdagmiddagborrels en diverse bedrijfsuitjes. Er is sprake van een 'platte' organisatie. We hebben bijvoorbeeld geen vaste zitplekken dus je zit de ene dag aan een blok met consultants en de volgende dag naast een van de partners!

  Maak kennis met Geiske van Logtestijn

 • Sven Promper

  Sven Promper

  Functie
  Manager
  Locatie
  Eindhoven

  Ik wilde graag bij een kleinere onderneming werken, in plaats van bij een corporate. Natuurlijk trekt de veelzijdigheid van het werk, de werk-privé balans en het type deals dat Rembrandt doet me aan, maar vooral dat je meteen op de voorgrond mag treden.

  Maak kennis met Sven Promper

Rembrandt in de media

Naast de persoonlijke gesprekken tijdens een van de vele recruitment events, leggen onze consultants ook graag uit hoe het is om bij Rembrandt te werken in verschillende interviews en podcasts. Benieuwd naar de ervaring van jouw nieuwe collega's?

1200X800 Mvb2021 10 14 1160 BW

Rembrandt en de Rabobank

Wij zijn onderdeel van Rabobank Groep, maar opereren volledig zelfstandig. Daarnaast zijn we aangesloten bij een mooi internationaal M&A-netwerk: Advior International. En we binden ons graag aan jong talent!

"Ik werd meteen erg vriendelijk ontvangen en mijn collega's gaven vanaf de eerste dag het gevoel dat ik volwaardig deel uitmaak van het team."

Joost Streefkerk (Manager)

Zin in de toekomst? 

Mooi, wij ook! Dus, wil jij meteen van A tot Z actief zijn bij het overnameproces, met DGA’s aan tafel zitten en kennis opdoen van diverse sectoren, waarbij jij opgeleid wordt tot expert in corporate finance? Doe dan mee aan één van onze inhousedagen of andere recruitment evenementen.

Of solliciteer direct!

1200X800 Mvb2022 04 12 2100 BW

Onze vacatures

 • Junior Consultant

  Rembrandt M&A groeit hard! Daarom zoeken wij voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nieuwe collega's. Talenten die recent zijn afgestudeerd in Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde bieden wij een kick-start voor jouw carrière in M&A. 

  • Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven
  • Fulltime
 • Stage

  Rembrandt M&A groeit hard! Daarom zoeken wij voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nieuwe collega's. Voor gemotiveerde master studenten in Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde in de laatste fase van hun masterstudie, bieden wij een mooi gecombineerde afstudeer-/meeloopstage aan.

  • Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven
  • Fulltime
Bekijk alle vacatures

Toch nog een paar vragen?

Geen probleem! Onze collega’s staan je graag te woord over jouw specifieke vragen. Anders kun je altijd contact opnemen met onze HR-manager Pauline Terlouw.

Neem contact op met Pauline of solliciteer direct.