Overname HT Infra door JARO Group

Overname HT Infra door JARO Group

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
JARO Group heeft 100% van de aandelen in HT Infra overgenomen, ondersteund door investeerder FIELDS Group. Deze strategische overname versterkt de positie van JARO Groep als toonaangevende speler in de GWW-markt en geeft vorm aan de doelstelling om een multidisciplinaire dienstverlener te worden in de sector. Rembrandt M&A heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

HT Infra
HT INFRA is een allround civieltechnisch aannemer in grond-, weg- en waterbouw, met circa 70 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel en werkt voornamelijk voor de aangrenzende gemeenten. Het familiebedrijf is een sterke speler in de regio en draagt een rijke historie met zich mee, met indrukwekkende projecten in de regio Groot-Rotterdam.

Zie voor meer informatie: www.htinfra.nl.

JARO Group
De JARO Groep bestaat uit een aantal verschillende GWW-bedrijven. JARO B.V., als eerste opgericht in 2005, is een cultuur- en civieltechnische onderneming met het hoofdkantoor in Stellendam. De groep biedt een breed scala aan diensten op het gebied van complexe ondergrondse infrastructuur. JARO is sinds dit jaar onderdeel van Fields Group.

Zie voor meer informatie: www.jarogroup.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties