Overname B&G Hekwerk door het Franse Picot SASU

Overname B&G Hekwerk door het Franse Picot SASU

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
π—¦πŸ°π—š 𝗕.𝗩. (opererend onder de naam B&G Entrance Control en HW Productie) is voor 100% overgenomen door het Franse π—£π—Άπ—°π—Όπ˜ 𝗦𝗔𝗦𝗨, bekend van de naam DIRICKX. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

S4G B.V.
𝗕&π—š π—›π—²π—Έπ˜„π—²π—Ώπ—Έ is gevestigd in Veldhoven. Het bedrijf is een innovatieve producent en installateur van hekwerken en poorten, met een specialisatie in gemotoriseerde schuifpoorten. B&G Hekwerk bedient een significant deel van de markt, van grote bedrijven tot residentiΓ«le klanten. De belangrijkste regio's zijn Nederland en BelgiΓ«. Daarnaast exporteert B&G Hekwerk ook naar Duitsland en ScandinaviΓ«.

Zie voor meer informatie: G&G Hekwerk .

Picot Groupe SASU
π—£π—Άπ—°π—Όπ˜ π—šπ—Ώπ—Όπ˜‚π—½π—² 𝗦𝗔𝗦𝗨 is een Franse groep bedrijven, actief in de perimeterbeveiliging industrie. De organisatie is vooral bekend van de naam Dirickx, waar ook de Nederlandse hekwerk- en draadmat groothandel Vandeloo Wire & Fencing onder valt. Dirickx vierde in 2021 haar 100ste verjaardag. Met deze strategische overname wordt Dirickx direct de nummer 2 speler in de Nederlandse markt en daarnaast versterkt de overname de marktpositie van Picot Groupe in Europa.

Zie voor meer informatie: DIRICKX.

Onze adviseurs helpen u graag.