Overname Aluvo en de Bouwgroep door DELOS Bouwgroep

Overname Aluvo en de Bouwgroep door DELOS Bouwgroep

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
DELOS Bouwgroep heeft 100% van de aandelen in Aluvo en de Bouwgroep overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Aluvo en de Bouwgroep
Aluvo, opgericht in 1972, specialiseert zich in woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt het bedrijf zich op zowel nieuwbouw als renovatie opdrachten. Aluvo is landelijk actief, maar richt zich vooral op Midden- Oost Nederland. De Bouwgroep is overkoepelend voor verschillende bedrijven binnen aannemingen & bouw, productie van houtskeletbouw en engineering, waarbij zij zich met name richten op duurzame projectmatige bouw.

Zie voor meer informatie:
https://aluvo.nl/
https://vechtdalbouw.nl/


DELOS Bouwgroep
DELOS Bouwgroep bestaat uit Hegeman Bouw & Infra en Delos Ontwikkeling. Hierbij richten de bouwkundige en civiele disciplines zich op projecten binnen de zorg, onderwijs, justitie en infra, en ontwikkelt Delos Ontwikkelingen nieuwe concepten voor het bouwbedrijf.

Zie voor meer informatie: https://hegeman.com/

Met de overname van de bedrijven versterkt DELOS Bouwgroep haar landelijke dekkende positie binnen de Nederlandse infra- en utiliteit markt en verbreedt ze haar positie naar de woningbouw, geveltechniek en houtskeletbouw.

Onze adviseurs helpen u graag.