Overname Alukwa B.V. door Intersaction

Overname Alukwa B.V. door Intersaction

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
Intersaction heeft 100% van de aandelen in Alukwa B.V. overgenomen. De Vor Metaal in Harmelen en Alukwa in Lisse zijn dankzij de investering van Intersaction een nieuwe samenwerking aangegaan. Beide bedrijven zijn toeleveranciers van de superjachtbouw en gespecialiseerd in toegangs- en afsluitsystemen. Rembrandt M&A heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Alukwa
Alukwa is met meer dan 40 jaar ervaring één van de meest toonaangevende bedrijven als het gaat om ontwerp, productie en installatie van geautomatiseerde aluminium deuren voor superjachten.

Zie voor meer informatie: https://www.alukwa.nl/nl/over-alukwa/.

Intersaction
Intersaction is een Nederlands private equity fund, gericht op succesvolle Nederlandse bedrijven met groeipotentieel. Intersaction staat bekend als een ondernemende investeringsmaatschappij, met aandacht voor duurzame groei bij middelgrote ondernemingen. Recent heeft Intersaction ook de Vor Metaalbewerking in Harmelen overgenomen, een onderneming actief in toegangs- en afsluitsystemen van superjachten. De combinatie met Alukwa geeft een unieke marktpropositie.

Zie voor meer informatie:
https://intersaction.com/nl/over-ons/. https://www.devordoorsandhatches.nl/.

Onze adviseurs helpen u graag.