Verkoop  door J&M Instruments B.V.

Verkoop door J&M Instruments B.V.

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
Tradinco Instruments B.V. (Tradinco) heeft de aandelen in J&M Instruments B.V. (J&M Instruments) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
J&M Instruments is een producent van sensoren. Het bedrijf levert meetinstrumenten die naar wens van de klant worden aangepast. Het bedrijf beschikt over een temperatuurstabiele cleanroom met herleidbare meetinstrumenten, waarin de moderne service-afdeling is ondergebracht. Verder biedt de serviceafdeling de mogelijkheid producten te voorzien van RvA kalibratiecertifitcaten en/of testen uit te voeren op klantenspecificatie. Tenslotte verzorgt J&M Instruments ook onafhankelijk onderzoek en advies op het gebied van drukmetingen.
Zie voor meer informatie: www.jm.nl

Tradinco is een producent van instrumenten opgericht in 1963. Het bedrijf is gespecialiseerd in de calibratie van instrumenten, en alle producten van het bedrijf zijn onafhankelijk gecertificeerd. Tradinco levert aan verschillende klantengroepen, waaronder (petro)chemische bedrijven, bedrijven in de voedselindustrie en energiecentrales.
Zie voor meer informatie: www.tradinco.com

Onze adviseurs helpen u graag.