Overname Pieter's Kaashandel door  Kaashandel G. v.d. Heiden

Overname Pieter's Kaashandel door Kaashandel G. v.d. Heiden

Koop | Food & Agri
1 2
Transactie
De broers Teunis en Maarten-Jan van der Heiden (tevens eigenaren van Van der Heiden Cheese Services V.O.F. en Kaashandel G. van der Heiden V.O.F.) hebben via Van der Heiden Cheese Services Packaging B.V. een aandelenbelang verworven in Pieter's Kaashandel B.V. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de broers Van der Heiden begeleid bij het realiseren van deze strategische samenwerking en bij de herfinanciering van Pieter's Kaas.

Partijen
Pieter's Kaas is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het versnijden en verpakken van kaas. De onderneming biedt een breed assortiment aan groothandels- en consumentenverpakkingen.

Van der Heiden Cheese Services richt zich volledig op dienstverlenende activiteiten in de kaasbranche. Hieronder valt onder andere het rijpen, etiketteren, banderolleren, paraffineren, verpakken, opslaan en distribueren van kaas. Zie voor meer informatie: www.vanderheidencheeseservices.nl.

Door deze intensieve samenwerking ontstaat er een onafhankelijke full-service dienstverlener in de kaasbranche en kan er een volledig dienstenpakket worden aangeboden.

Onze adviseurs helpen u graag.