Risicodragend kapitaal voor Fine Field door Fall Creek Farm & Nursery

Risicodragend kapitaal voor Fine Field door Fall Creek Farm & Nursery

Koop | Food & Agri
1 2
Transactie
Een geweldige transactie op het gebied van slimme innovaties binnen het Food-Agri domein: Fall Creek heeft risicodragend kapitaal verstrekt aan Finefield . Dankzij deze investering wordt het innovatieve werk van Fall Creek op het gebied van variëteitsontwikkeling gecombineerd met de geavanceerde robotoogsttechnologie van FineField. Rembrandt M&A heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze investering.

Fall Creek
Fall Creek Farm & Nursery is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in blauwe bessengenetica, veredeling en het kweken van blauwe bessenplanten (vermeerdering). Daarnaast leveren ze ook support aan telers om de optimale teelt te kunnen realiseren. Fall Creek opereert over de hele wereld om zo met een team van kwekers, onderzoekers, vermeerderaars en kwekerijprofessionals bij te dragen aan een ‘World with Better Blueberries’.

“We are truly excited about the potential of this collaboration, which brings together Fall Creek’s innovative work in variety development with FineField’s cutting-edge robotic harvesting technology,” said Fall Creek co-chief executive officer, Oscar Verges. “Our focus is to foster innovation, and we believe that this relationship will contribute significantly to consistent, high-quality produce, all year long.”

Zie voor meer informatie: Fall Creek® | World's Leading Blueberry Nursery Stock Company (fallcreeknursery.com) .

Fine Field
Fine Field is een Nederlandse onderneming die een robot heeft ontwikkeld die het machinaal oogsten van blauwe bessen vereenvoudigt. De Harvy500 is door hen ontwikkeld tot een zeer geavanceerde machine die vele hectares per dag kan oogsten met beperkte personele inzet. De kwaliteit van de bessen blijft beter geborgd en er is veel minder oogstverlies dan op de traditionele wijze. Met deze investering kan Fine Field zijn groei internationaal versnellen, de robot verder ontwikkelen en nieuwe services aan gaan bieden .

Zie voor meer informatie: https://www.finefield.nl/ .

Onze adviseurs helpen u graag.