Fusie van Hilverda de Boer met FM Group

Fusie van Hilverda de Boer met FM Group

Koop | Food & Agri
1 2
Transactie
Hilverda De Boer B.V., Anton Spaargaren B.V., Verdel Groep B.V. en Holland Indoor Plants B.V. zijn gefuseerd met FM Group Holding B.V. Rembrandt F&O en Rabobank M&A hebben FM Group begeleid bij het realiseren van deze transacties.
Gert-Jan Schoneveld, CEO Hilverda De Boer, treedt toe tot de raad van bestuur van FM Group. Ron Bos en Ismael de Feijter zullen samen met Bas Verdel toetreden tot het Executive Team van FM Group.
De nieuwe fusiecombinatie gaat verder onder de overkoepelende naam FM Group. De groep heeft circa 2.300 medewerkers en een omzet van bijna €800 miljoen in 80 landen wereldwijd.

FM Group
FM Group is een hecht, toegankelijk handelshuis met een leidende positie in de sierteeltsector. De groep is ontstaan uit een eerdere fusie tussen Fleura en Metz en opereert voor een belangrijk deel nog onder de handelsnaam FleuraMetz, de full-servicepartner voor de bloemist. Naast Holland Indoor Plants en Verdel hebben zich de afgelopen jaren veel andere bedrijven bij FM Group aangesloten, welke bedrijven zich in de meeste gevallen op groothandels- en retailklanten richten. Hilverda De Boer en Anton Spaargaren zijn in al deze marktsegmenten actief en zijn daarbij fraai complementair qua landenspreiding.

Zie voor meer informatie: www.fleurametz.com .

Hilverda de Boer
Hilverda de Boer is gespecialiseerd in de verkoop van bloemen, planten en snijgroen. Zij leveren onder andere aan groothandels, bloemistenketens en evenementenorganisatoren. De onderneming is actief in meer dan 60 landen en heeft ruim 250 medewerkers in dienst.

Zie voor meer informatie: www.hilverdadeboer.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.