Hero 1707X548 ZWEMMEN

Driven to make the difference

U krijgt vaak maar één kans voor een succesvolle overname of bedrijfsoverdracht. Het verschil maak je in iedere stap van het proces; van voorbereiding tot krachtig plan tot succesvolle transactie. Bij Rembrandt M&A zit dit denken al meer dan 25 jaar in ons DNA. Met een uitgebreid track record in tal van sectoren, en ons internationale netwerk Advior International, staan onze ruim 45 professionals klaar om u bij dit proces te begeleiden.

De optimale deal

Bij koop, fusie of verkoop van een onderneming gaat het niet alleen om de hoogste opbrengst. Voorbereiding, timing, tactiek, persoonlijke drijfveren; samen bepalen ze de optimale transactie. Elke stap in het proces is essentieel voor het beste resultaat; strategisch, financieel én persoonlijk.

Doelgericht, persoonlijk en betrokken

Rembrandt M&A is een onafhankelijke fusie- en overname adviseur, gespecialiseerd in de overname en verkoop van (internationale) ondernemingen. Onze kracht ligt in een gedegen benadering, keuzes maken op basis van feiten, maar altijd met het menselijk aspect in gedachten.

Uw succes is geen toeval

Ontdek hoe wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Iedere slag telt

Rembrandt M&A onderscheidt zeven onderling verbonden elementen voor het bereiken van de optimale deal.

Ontdek onze aanpak
Header 8

Wie is Rembrandt?

Wij begrijpen de vragen die spelen., kennen de dynamiek van het overnameproces, en bieden een netwerk vol mogelijkheden.

Over Rembrandt M&A
1400X800 Mvb2021 10 14 1136 BW V2

Dealoverzicht 2022

In 2022 heeft onze onderscheidende aanpak geleid tot een recordaantal transacties. Ontdek deze succesvolle overnames.

Dealoverzicht 2022
1200X800 Mvb2022 04 12 2124 BW
Wat zijn uw plannen?

Recente transacties

Een sterk netwerk

Rembrandt M&A is gelieerd aan de Rabobank, maar opereert als adviseur volledig zelfstandig en onafhankelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Advior International, een samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Voor u als ondernemer betekent dit toegang tot een breed internationaal netwerk, waarin professionals het belang inzien van samenwerking voor de beste begeleiding.

Klantverhalen

Ieder overnameproces is uniek. Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen verhaal. Ondernemers die u voor gingen herkennen uw ambities, vragen en uitdagingen. Lees hier hoe zij de samenwerking met Rembrandt hebben ervaren.

Ontdek alle klantverhalen

Oog voor de toekomst

Eerlijk, gedegen en doordacht. Uw toekomstplannen verdienen het beste advies. Onze aanpak volgt een strak begeleid traject, dat leidt tot een in alle opzichten succesvolle transactie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via onderstaande opties komen wij graag in contact.

Onze adviseurs helpen u graag.