Verkoop, fusie of overname? Wij maken voor ú het verschil.

Welkom bij Rembrandt M&A

Op een dag is het zover: u wilt uw levenswerk verzilveren. Voor een succesvolle aan- of verkoop krijgt u vaak maar één kans. Bij Rembrandt M&A geloven we dat de som der delen het resultaat bepaalt; strategisch, financieel én persoonlijk.

Voorbereiding, tactiek, uitvoering. Iedere slag telt bij de overname, fusie of verkoop van een bedrijf. Wij begrijpen de vragen die spelen bij u als ondernemer en kennen de dynamiek van een overnameproces. Dit brengen we samen in onze altijd persoonlijke aanpak.

Iedere slag telt.

Ook in de periode vóór de transactie. Bent u klaar voor een eventuele (ver)koop, of wilt u zich vast oriënteren over de voorbereidingen? Wij helpen u graag vooruit.

 • Waardebepaling

  Hoeveel is uw bedrijf eigenlijk waard? En welke elementen zijn hierin bepalend?

  Meer informatie

 • Bent u al verkoopklaar?

  Op een dag is het zover. De verkoop van uw bedrijf. Maar hoe pakt u dit aan?

  Ontdek onze checklist

 • Smart Exit

  Voor ondernemers én investeerders. Zet vandaag een slimme stap in de toekomst.

  Bekijk Smart Exit

De volgende slag is aan u

Een onderneming kopen of verkopen is een veelzijdig en delicaat traject, dat een totaalbenadering vereist. Het is belangrijk om helder voor ogen te hebben hoe uw leven er na de overname of verkoop uitziet. Met een gedegen voorbereiding, diepgaande analyses en een doordachte, sectorgerichte aanpak, begeleiden wij u bij iedere stap van dit proces.

Klantverhalen

Ieder overnameproces is uniek. Ondernemers die u voor gingen, herkennen uw ambities, vragen en uitdagingen. Hoe zij het overnameproces, en de samenwerking met Rembrandt M&A hebben ervaren? Dat leest u in deze inspirerende klantverhalen.

 • “Een bedrijfsverkoop is life-changing"

  Jeroen Derwort
  Gamebasics

 • “Rembrandt kwam met de perfecte partner"

  Roy van Voorst
  BModesto

Driven to make the difference

Rembrandt M&A is een onafhankelijke fusie- en overname adviseur, gespecialiseerd in de overname en verkoop van (internationale) ondernemingen. Met legio ervaring, en expertise in meerdere sectoren, bieden wij onze klanten het beste in M&A.

Als ondernemer wordt u begeleid door uiterst betrokken adviseurs, wiens kracht ligt in gedegen analyses, keuzes maken op basis van feiten, een groot internationaal netwerk en de persoonlijke benadering.

Meer over Rembrandt M&A

1200X800 Mvb2021 11 08 1137 BW

Uw toekomstplannen verdienen het beste advies.

Eerlijk, gedegen en doordacht. Onze aanpak volgt een strak begeleid traject, dat leidt tot een in alle opzichten succesvolle transactie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs komen graag in contact.

Onze adviseurs helpen u graag.