Hero 1707X548 ZWEMMEN

Driven to make the difference

U krijgt vaak maar één kans voor een succesvolle overname of bedrijfsoverdracht. Het verschil maak je in iedere stap van het proces; van voorbereiding tot krachtig plan tot succesvolle transactie. Bij Rembrandt M&A zit dit denken al meer dan 25 jaar in ons DNA. Met een uitgebreid track record in tal van sectoren, en ons internationale netwerk Advior International, staan onze ruim 45 professionals klaar om u bij dit proces te begeleiden.

De optimale deal

Bij koop, fusie of verkoop van een onderneming gaat het niet alleen om de hoogste opbrengst. Voorbereiding, timing, tactiek, persoonlijke drijfveren; samen bepalen ze de optimale transactie. Elke stap in het proces is essentieel voor het beste resultaat; strategisch, financieel én persoonlijk.

Doelgericht, persoonlijk en betrokken


Rembrandt M&A is een onafhankelijke fusie- en overname adviseur, gespecialiseerd in de overname en verkoop van (internationale) ondernemingen. Onze kracht ligt in een gedegen benadering, keuzes maken op basis van feiten, maar altijd met het menselijk aspect in gedachten.

Over Rembrandt M&A
1200X800 Mvb2021 11 02 1071 BW

Een sterk netwerk

Rembrandt M&A is gelieerd aan de Rabobank, maar opereert als adviseur volledig zelfstandig en onafhankelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Advior International, een samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Voor u als ondernemer betekent dit toegang tot een breed internationaal netwerk, waarin professionals het belang inzien van samenwerking voor de beste begeleiding.

Klantverhalen

Ieder overnameproces is uniek. Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen verhaal. Ondernemers die u voor gingen herkennen uw ambities, vragen en uitdagingen. Lees hier hoe zij de samenwerking met Rembrandt hebben ervaren.

Ontdek alle klantverhalen

Oog voor de toekomst

Eerlijk, gedegen en doordacht. Uw toekomstplannen verdienen het beste advies. Onze aanpak volgt een strak begeleid traject, dat leidt tot een in alle opzichten succesvolle transactie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via onderstaande opties komen wij graag in contact.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente transacties