Wat zijn uw plannen?

Wij helpen u graag.

Buy-side, sell-side & corporate finance

Rembrandt Fusies & Overnames is een onafhankelijk M&A-adviseur gespecialiseerd in de koop en verkoop van (internationale) ondernemingen. Samen met u realiseren wij de meest optimale transactie in koop en verkoop.

Doelgericht, persoonlijk en betrokken.

Rembrandt Fusies & Overnames is een onafhankelijk M&A-adviseur gespecialiseerd in de koop en verkoop van (internationale) ondernemingen. Daarbij geldt: ieder verhaal is uniek. Met een team van ruim 40 professionals realiseren wij, samen met u, de meest optimale transactie.

 

Waar ligt uw expertise?

Uw succes is geen toeval

Bij Rembrandt staan we naast de ondernemer. Ontdek hoe wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Waarom Rembrandt

Rembrandt Fusies & Overnames heeft een lange staat van dienst op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen. Met het einddoel scherp voor ogen, begeleiden wij u gedurende het gehele verkoop- of overnametraject.

Waarom Rembrandt
BaseUmbraco8.Common.Models.General.ImageModel

Over ons

Onze succesvolle transacties bieden u het beste financiële resultaat en realiseren strategische en uw persoonlijke doelstellingen. Met het einddoel scherp voor ogen, begeleiden wij u gedurende het gehele verkoop- of overnametraject.

Over ons
BaseUmbraco8.Common.Models.General.ImageModel

Rabobank

De Rabobank Groep en Rembrandt Fusies & Overnames combineren financiële slagkracht, kennis en kunde.

Samenwerking Rabobank
BaseUmbraco8.Common.Models.General.ImageModel

Een goed overnameproces is te vergelijken met een autorace.

Soms moet je accelereren, op een ander moment schakel je terug. Onderhandelingen mogen scherp zijn, maar altijd sportief. En naast goed materiaal, is een gedreven team cruciaal om de race te winnen.

Benieuwd wat Rembrandt voor u kan betekenen?

Onze aanpak volgt een gefaseerd en strak begeleid traject, dat voert tot een in alle opzichten succesvolle transactie. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden?

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente overige transacties