Verkoop, fusie of overname? Wij maken voor ú het verschil.

Welkom bij Rembrandt M&A

Voor een succesvolle aan- of verkoop krijgt u vaak maar één kans. Een onderneming kopen of verkopen is een veelzijdig en intensief traject, dat een totaalbenadering vereist. Waarbij iedere slag telt. Rembrandt M&A heeft een uitgebreid trackrecord, verdeeld over een groot aantal sectoren. Wij begrijpen de vragen die spelen bij u als ondernemer en kennen de dynamiek van een overnameproces.

1200X800 Mvb2021 11 02 1071 BW

Driven to make the difference

Rembrandt M&A is een onafhankelijke fusie- en overname adviseur, gespecialiseerd in de overname en verkoop van (internationale) ondernemingen van 1 tot 150 miljoen. Onze kracht ligt in gedegen analyses, keuzes maken op basis van feiten, een groot internationaal netwerk en altijd een persoonlijke aanpak.

Meer over Rembrandt M&A

Een sterk netwerk

Rembrandt M&A is gelieerd aan de Rabobank, maar opereert volledig zelfstandig en onafhankelijk. Als enige kantoor in Nederland, zijn we aangesloten bij Advior International; een internationaal samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Daarnaast werken wij nauw samen met externe specialisten, zoals accountants, fiscalisten en advocaten.

Dit brede (inter)nationale netwerk biedt klanten toegang op het juiste niveau, in iedere fase van het overnameproces.

Ondernemers aan het woord

Ieder overnameproces is uniek. Ondernemers die u voor gingen, herkennen uw ambities, vragen en uitdagingen. Lees hier hoe zij de samenwerking met Rembrandt M&A hebben ervaren.

 • John Hoekman

  John Hoekman

  Functie
  Senior Director
  Locatie
  Amsterdam

  "Waar wil je naartoe, wat is je idee, hoe komen we daar? Dat zijn de mooiste vraagstukken om aan te werken, zowel met klanten als met consultants."

  Maak kennis met John Hoekman

 • Ferdi Kramer

  Ferdi Kramer

  Functie
  Partner
  Locatie
  Amsterdam

  "Ik ben onwijs trots op het team dat met dezelfde passie als waarmee ondernemers hun bedrijf hebben opgebouwd, hen via een succesvolle overname weer naar een volgende fase begeleiden."

  Maak kennis met Ferdi Kramer

 • Wouter Jolie

  Wouter Jolie

  Functie
  Senior Director
  Locatie
  Amsterdam

  "Net als bij een topsportteam, doen we bij Rembrandt een stap extra voor de klant, én voor elkaar."

  Maak kennis met Wouter Jolie

Oog voor de toekomst

Uw toekomstplannen verdienen het beste advies. Eerlijk, gedegen en doordacht. Onze aanpak volgt een strak begeleid traject, dat leidt tot een in alle opzichten succesvolle transactie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs komen graag in contact.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente transacties

Alle transacties