Ferdi Kramer

Ferdi Kramer

Partner

Amsterdam
ferdi.kramer@rma.nl
Telefoonnummer
+31 20 5745112

Ferdi & Rembrandt

Ferdi had als founding partner een wat andere start dan de meeste consultants bij Rembrandt. Ondernemen zat al van jongs af aan in het bloed. Hij groeide op in een ondernemersfamilie en begon zowel tijdens zijn middelbare school als later tijdens zijn studie een eigen bedrijf. Sinds 1996 is Ferdi werkzaam op het gebied van fusies en overnames. Door zijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij aansprekende transacties wordt hij vaak gevraagd als spreker of als gastdocent. Momenteel leidt hij, samen met Menno, het Amsterdamse kantoor.

“Ik wilde een zelfstandig en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor oprichten. Vanaf het moment dat ik zelf begon als consultant heb ik veel geleerd van Ab van Urk en Paul van Logtestijn, met wie ik later in 2003 Rembrandt Fusies & Overnames ben gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een professioneel team van ruim 40 mensen."

Ik ben onwijs trots op het team dat met dezelfde passie als waarmee ondernemers hun bedrijf hebben opgebouwd, hen via een succesvolle overname weer naar een volgende fase begeleiden.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Ik krijg heel vaak complimenten over de enorm hoge kwaliteit van ons team. De combinatie van binnen de organisatie aanwezige denkkracht, motivatie, betrokkenheid, teamspirit, kennis en ervaring maakt Rembrandt absoluut uniek!