Wilbert van Gerwen

Wilbert van Gerwen

Partner

Eindhoven
wilbert.vangerwen@rma.nl
Telefoonnummer
+31 40 7890 010

Wilbert & Rembrandt

Wilbert studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de K.U. Leuven en Sciences Politiques et Relations Internationales (postgraduate) aan U.C. de Louvain. In oktober 2003 startte hij bij Rembrandt, nadat hij werkervaring had opgedaan bij Rabobank Mergers & Acquisitions, ING Bank en MeesPierson. Als Partner leidt hij het kantoor in Eindhoven.

"Ik houd ervan te werken met ambitieuze mensen die zichzelf willen uitdagen en die vooruit willen komen, nieuwe dingen willen proberen. Dat kan het binnenhalen van je eerste prospect zijn, maar ook een eerste onderhandeling of waarderingspresentatie.”

Ik geniet ervan collega’s nieuwe zaken succesvol te zien oppakken en zich te ontwikkelen.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

In de transacties die we doen, werken we vanuit de inhoud toe naar de beste oplossing voor onze klanten. Daarbij hebben we oog voor de belangen van onze klant, maar ook voor die van de “tegenpartij” om de kans van slagen zo hoog mogelijk te maken. Wij zijn de persoonlijke sparringspartner van de ondernemer die onze klant is. Intern geven wij collega’s de kans zich op hun eigen tempo te ontwikkelen.