Management Buy-In bij Rolloos Holding

Management Buy-In bij Rolloos Holding

Management Buy-In | Industrie
1
Transactie
De heren B. Masselink en J. Lasschuit hebben samen met Écart Invest 1 B.V. de aandelen overgenomen van Rolloos Holding B.V. Rembrandt F&O begeleidde de heren Masselink en Lasschuit bij deze transactie.

Partijen
De heren Masselink en Lasschuit hadden na de verkoop van het door hen opgerichte Lyceo, een bedrijf in examentraining, de ambitie om een nieuwe onderneming over te nemen. Vanuit hun technische achtergrond is hun interesse voor Rolloos ontstaan.

Rolloos Holding B.V. is gespecialiseerd in machinebesturing, weegtechniek en overlastbeveiliging (LMB) voor hijs- & hefwerktuigen en grondverzetmaterieel. De onderneming is voornamelijk actief in de offshore industrie, maar ook in diverse overige branches zoals staalindustrie, grondverzet, bouw, milieu, infra en logistiek en olie- en gas winning (o.a. boorplatformen). De on-shore tak staat bekend onder de naam Rolloos Systems (zie: www.rolloos.com) en de offshore tak staat bekend onder de naam Top Side Offshore Technology (zie: www.topsideoffshore.com).

De acquisitie heeft plaatsgevonden in samenwerking Écart. Écart is een participatiemaatschappij die risicodragend kapitaal en achtergestelde leningen verstrekt met een lange termijn perspectief aan ondernemers in het MKB.

Onze adviseurs helpen u graag.