Management Buy-In bij Joosten Staalbouw

Management Buy-In bij Joosten Staalbouw

Management Buy-In | Industrie
1
Transactie
Paul Veldman heeft via een Management Buy-In 100% van de aandelen overgenomen in Joosten Staalbouw B.V. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Joosten Staalbouw
Joosten Staalbouw is gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van staalconstructies ten behoeve van de (utiliteits)bouw en industrie. De onderneming produceert bijvoorbeeld trappen, bordessen, leuningwerk, hekken en divers staalwerk voor de woningbouw. De onderneming is gevestigd in Heerhugowaard. Het werkgebied van Joosten Staalbouw beslaat geheel Nederland, met een focus op de regio Noord-Holland. Zie voor meer informatie: www.joostenstaalbouw.nl.

Paul Veldman
Paul Veldman heeft de afgelopen jaren ruime managementervaring opgedaan binnen verschillende type ondernemingen, waaronder ook productieondernemingen. Sinds 2013 is hij werkzaam onder eigen naam, waarbij hij zich richt op bedrijfskundige ondersteuning en interim-management voor MKB-ondernemingen. Vanuit de wens om ondernemer te worden, heeft Paul Veldman uiteindelijk een Management Buy-In transactie gerealiseerd bij Joosten Staalbouw B.V.

Onze adviseurs helpen u graag.