Verkoop van 45% in Hessing door The Greenery

Verkoop van 45% in Hessing door The Greenery

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
The Greenery B.V. heeft haar 45% belang in Hessing B.V. terug verkocht aan de familie Hessing. The Greenery en Hessing zullen nauw blijven samenwerken op inkoopniveau en in productontwikkeling. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft The Greenery in het proces ondersteund met een indicatieve waardebepaling.

Hessing
Familiebedrijf Hessing is een grote verwerker van verse groenten, fruit en salades. De onderneming heeft een afzet van ruim 250 miljoen verpakkingen per jaar. Hessing heeft 1250 mensen in dienst, verspreid over 5 productielocaties, waar vanuit de onderneming haar versproducten levert aan verschillende supermarktketens zoals Jumbo en Superunie en aan de foodservice-industrie. Zie voor meer informatie: www.hessingsupervers.nl.

The Greenery
The Greenery is onderdeel van coöperatie Coforta. De onderneming levert het hele jaar verse groenten, fruit en paddenstoelen aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de foodindustrie. Zie voor meer informatie: www.thegreenery.com.

Onze adviseurs helpen u graag.