Overname Herenbos door AB Vakwerk

Overname Herenbos door AB Vakwerk

Koop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
AB Vakwerk heeft 100% van de aandelen in Herenbos overgenomen. Rembrandt M&A heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie. Met deze overname verstevigt AB Vakwerk haar marktpositie in Noord-Holland en in de polders van Flevoland. Daarnaast breidt ze met de overname haar activiteiten verder uit naar Zuid-Holland. Na onze betrokkenheid bij het opstellen van de acquisitiestrategie en de overname van ATO Bedrijfstrainingen, heeft Rembrandt M&A de koper wederom begeleid bij het realiseren van deze transactie.

AB Vakwerk Groep B.V.
AB Vakwerk Groep, gevestigd in Friesland, is één van de grootste detacheerders in Noord-Nederland. De onderneming is actief in diverse sectoren en heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt, zowel door een slimme overnamestrategie als autonome groei. Dankzij de overname van Herenbos stijgt de omzet van AB Vakwerk naar ruim 110 miljoen euro en wordt het personeelsbestand uitgebreid met ruim 500 vakkrachten.i.

Zie voor meer informatie: AB Vakwerk: Detacheren en opleiden.

Herenbos Holding B.V.2
Herenbos is een detacheringsbedrijf dat actief is in verschillende sectoren, met als specialisatie de groen- en groenvoorziening. Herenbos is al jaren dé specialist in Noord- en Zuid-Holland en Flevoland en werkt samen met andere uitvoerders voor de Stichting Tri groei in groen. Naast deze specialisatie is het bedrijf ook actief in de bouw, infra en techniek. Herenbos gaat onder eigen label haar activiteiten voortzetten, waarbij alle medewerkers behouden blijven voor de organisatie.

Zie voor meer informatie: HOME - Herenbos.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties

Alle transacties