Overname van Water Spetters B.V. door BLOS Groep B.V.

Overname van Water Spetters B.V. door BLOS Groep B.V.

Verkoop | Gezondheidszorg & Educatie
1 2
Transactie
BLOS Groep B.V. heeft 100% van de aandelen overgenomen in Water Spetters B.V. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Water Spetters B.V.
Water Spetters B.V. is een kinderopvang organisatie met 7 vestigingen in Driebergen-Rijsenburg en Doorn, welke opereren onder de naam DOL FIJN Kinderopvang Utrechtse Heuvelrug. Onder het mom van “Gezond, Gezellig & Gedurfd” stimuleert DOL FIJN Kinderopvang de ontwikkeling van kinderen door middel van het gebruik van natuurlijke materialen, biologisch verantwoorde producten en een groene mindset. De onderneming biedt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Zie voor meer informatie: www.dolfijnheuvelrug.nl.

BLOS Kinderopvang
BLOS Kinderopvang heeft meer dan 60 locaties die voornamelijk in en rondom de provincie Utrecht gelegen zijn. BLOS zet het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen centraal en zorgt voor een veilige omgeving waarin het kind zich thuis voelt.

Zie voor meer informatie: www.www.blos.nl.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op overnamegebied in de kinderopvangsector? Lees hier het interview met sectorspecialist David Linders door Kinderopvang Totaal.

Onze adviseurs helpen u graag.