Strategische samenwerking BeBright, Movimento en Visiom

Strategische samenwerking BeBright, Movimento en Visiom

Verkoop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
BeBright, Movimento en Visiom zijn een strategische samenwerking aangegaan, mede mogelijke gemaakt en gesteund door Delta Equity Partners. De Nederlandse gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen: de toenemende druk in zowel volume als complexiteit van de zorgvraag in combinatie met de groeiende schaarste aan personeel is reeds voelbaar voor veel zorgaanbieders. Middels deze strategische samenwerking kunnen zij hun opdrachtgevers in de zorg ondersteunen bij de noodzakelijke transformatie.

Rembrandt M&A heeft de aandeelhouders van BeBright begeleid bij het realiseren van deze transactie

BeBright
BeBright is één van de vooraanstaande adviseurs voor de Nederlands gezondheidzorg en staat in de markt bekend om haar visie, andere kijk en innovatieve ideeën op de zorg. Hierdoor wordt BeBright betrokken bij de grote strategische vraagstukken in de zorg en weet via haar transformatieprogramma's, zoals Ouder Worden 2040, en publicaties, zoals Goed Gevoed, een blijvende impact te maken in deze sector.
Middels haar dochter Visiom, worden tevens opleidingen, trainingen en ontwikkelprogramma’s aangeboden voor organisaties en professionals uit het brede gebied van zorg en sociaal domein.

Zie voor meer informatie: www.bebright.eu.

Movimento
Movimento is de partner in leiderschap voor zorg en welzijn en richt zich op het vinden, verbinden en ontwikkelingen van leiders.
Middels dit samenwerkingsverband kunnen de opdrachtgevers in de zorg niet alleen geholpen worden met visie, strategie en innovatie maar kunnen zij ook worden ondersteund bij de implementatie.

Zie voor meer informatie: www.movimento-zorg.nl.

Delta Equity Partners
Delta Equity Partners ondersteunt ondernemers bij het bouwen van kwaliteitsleiders in zorg en technologie. Vanuit deze rol heeft Delta Equity Partners dit samenwerkingsverband mede mogelijk gemaakt en gesteund, met de intentie om dit gezamenlijk verder uit te breiden met kwalitatief sterke op de zorg gerichte dienstverleners in aanpalende gebieden ten einde de kwalitatief beste transformatiepartner voor Nederlandse zorginstelling te bouwen.

Zie voor meer informatie: www.delta-equitypartners.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties