Home / Transacties / Overname van Fysiotherapie Gestel en Coevering door HC Partners
Verkoop Gezondheidszorgs & Educatie

Overname van Fysiotherapie Gestel en Coevering door HC Partners

Transactie
HC Partners B.V. heeft middels hun platform Fysiogroep Nederland (FGN) een belang in Fysiotherapie Gestel en Fysiotherapie Coevering genomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Fysiotherapie Gestel en Fysiotherapie Coevering
Fysiotherapie Gestel en Fysiotherapie Coevering vormen een fysiotherapiepraktijk met vier vestingen in de regio Eindhoven. De onderneming is opgericht in 2000 en sindsdien uitgegroeid tot een leidende fysiotherapiepraktijk in Noord-Brabant. De praktijk richt zich op fysiotherapie in de breedste zin van het woord zoals sportblessures, revalidatie, rug- en knieproblemen en COPD/longproblemen.

Zie voor meer informatie: www.fysiotherapiecoevering.nl.

HC Partners B.V.
HC Partners is een onafhankelijk private equity maatschappij die zich richt op gevestigde bedrijven in de Benelux in gefragmenteerde sectoren met potentie om de positie te versterken. FGN, onderdeel van HC Partners, is een landelijke samenwerking van meerdere fysiotherapiepraktijken. HC partners, FGN en de aandeelhouders zetten samen in op de verdere groei van de onderneming.

Zie voor meer informatie: www.hcpartners.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties