Overname teeltlocaties Greenco in Someren door Wim Peters Kwekerijen

Overname teeltlocaties Greenco in Someren door Wim Peters Kwekerijen

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
Greenco Holding B.V. heeft zijn twee teeltlocaties (GP Someren Vastgoed B.V., GP Someren B.V., Driemaster Vastgoed B.V. en Driemaster B.V.) in Someren verkocht aan Kwekerij W.A. Peters B.V. door middel van een aandelentransactie. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Greenco
Greenco, grondlegger van de Tommies, bracht Nederland als eerste in aanraking met snacktomaatjes. Door de jaren heen breidde zij haar snackgroente assortiment niet alleen uit met diverse vernieuwende en smaakvolle tomatenrassen, maar ook met onder andere snackkomkommers en snackpaprika’s.

Zie voor meer informatie: www.greenco.nl.

Wim Peters Kwekerijen
Wim Peters Kwekerijen is een derde generatie Nederlandse tomatenteler die onder eigen naam en merk de Roma tomaat levert. Ook teelt Wim Peters tomaten voor derden. Hierbij staat duurzaamheid en klantbinding centraal. Met deze transactie heeft Wim Peters de teeltlocaties van Greenco in Someren overgenomen. Deze teeltlocaties grenzen aan de eigen kassen van Wim Peters, waardoor diens belichte areaal verder uitgebreid wordt.

Zie voor meer informatie: www.wimpeterskwekerijen.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.