Overname Sikma Veevoeders door ABZ Diervoeding

Overname Sikma Veevoeders door ABZ Diervoeding

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
ABZ Diervoeding heeft 100% van de aandelen in Sikma Veevoeders B.V. verworven. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders van Sikma Veevoeders begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Sikma Veevoeders is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige rundveevoeders. Vanuit haar fabriek in Stroobos worden dagelijks diverse specifieke diervoeders geproduceerd die zij met name levert aan veehouders in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Sikma Veevoeders produceert circa 55.000 ton rundveevoer per jaar. De activiteiten van de onderneming worden verder beschreven op: www.sikmaveevoeders.nl.

ABZ Diervoeding is een coöperatie voor diervoeding die vorig jaar is ontstaan na een fusie tussen Arkervaart Diervoeding en Brameco-Zon voeders. De onderneming beschikt over productielocaties in Eindhoven, Udenhout, Nijkerk, Markelo en Leusden. De onderneming produceert circa 550.000 ton voeders per jaar met name voor rundvee-, varkens- en pluimveehouderijen. De activiteiten van de onderneming worden verder beschreven op: www.abzdiervoeding.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.