Overname NTS Holding B.V. door Agio Sigarenfabrieken N.V.

Overname NTS Holding B.V. door Agio Sigarenfabrieken N.V.

Koop | Industrie
1 2
Transactie
Agio Sigarenfabrieken N.V. heeft 50% van de aandelen in NTS Holding B.V. verworven en heeft de intentie om op termijn tevens de resterende aandelen te verwerven. Rembrandt Fusies & Overnames heeft Agio Sigarenfabrieken begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Agio Sigarenfabrieken is een van de grootste producten van sigaren binnen Europa. Agio is bekend van de merken als Mehari's, Panter, Balmoral and De Huifkar. De onderneming produceert en verkoopt jaarlijks ruim 750 miljoen sigaren en exporteert haar sigaren naar meer dan 100 landen wereldwijd. Door de acquisitie van NTS voegt Agio naast haar sigarenfabriek en ook een eigen machinefabriek en nieuwe sterke pijler toe aan de onderneming.
Zie voor meer informatie: www.agiocigars.com

De NTS-Group is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit verschillende bedrijven in Nederland, Tsjechië, Singapore en China die de schakels vormen voor de ontwikkeling, productie en assemblage van opto-mechatronische systemen, -modules en -componenten voor internationale machinebouwers. Door de toetreding van Agio als aandeelhouder is NTS in staat om haar groeistrategie te continueren, hetgeen binnen de hightech markt essentieel is.
Zie voor meer informatie: www.nts-group.nl/

Onze adviseurs helpen u graag.