Overname Purtec Kunststoftechniek door TTS Group

Overname Purtec Kunststoftechniek door TTS Group

Koop | Industrie
1 2
Transactie
TTS Group BV heeft 100% van de aandelen in Purtec Kunststoftechniek B.V. overgenomen. Met de succesvolle overname breidt het bedrijf haar dienstenaanbod aanzienlijk uit om zo nog beter aan diverse klantbehoeften te kunnen voldoen. Rembrandt M&A heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

TTS Group
Reijnen Sealing BV, de werkmaatschappij onder TTS Group en opgericht in 1979, houdt zich bezig met het ingieten van matrijzen. Middels deze overname beheert TTS Group de gehele Nederlandse nichemarkt van het ingieten van elektronica. Deze samenwerking stelt beide partijen in staat om een breder scala aan diensten voor bestaande en nieuwe klanten te bieden.

Zie voor meer informatie: https://reijnensealing.nl .

Purtec Kunststoftechniek B.V.
Purtec Kunststoftechniek is gespecialiseerd in de productie van polyurethaan onderdelen. In de vorm van vloeibare reactiesystemen worden deze polyurethaan onderdelen verwerkt met speciale apparatuur die de grondstoffen conditioneert, mengt en doseert. De machines zijn grotendeels door Purtec zelf ontwikkeld en gebouwd op basis van jarenlange ervaring in deze nichemarkt. Onder de naam Purtec Polyurethane Technology B.V. zal het bedrijf als zelfstandige entiteit binnen de groep opereren vanuit de huidige locatie in Heerhugowaard, met behoud van zijn eigen identiteit.

Zie voor meer informatie: https://www.purtec.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.