Overname activiteiten van Machinefabriek Holleman door Conijn

Overname activiteiten van Machinefabriek Holleman door Conijn

Koop | Industrie
1 2
Transactie
Conijn Metaalbewerking heeft de activa en activiteiten van Machinefabriek Holleman overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Machinefabriek Holleman
Machinefabriek Holleman, gevestigd in Zaandam, is onder meer een specialist in het ontwerpen, fabriceren, reviseren en repareren van machines, machineonderdelen en –gereedschappen. De onderneming richt zich met name op “ambachtelijk werk” en het verlenen van een goede dienstverlening.

Zie voor meer informatie: www.hollemanmachine.nl.

Conijn Metaalbewerking
Conijn Metaalbewerking richt zich op de bewerking van onder meer staal, RVS en aluminium alsmede machinebouw, installatiewerk en engineering. Daarnaast biedt de onderneming ook reparatie en onderhoudsdiensten. Vanuit haar bedrijfspand in Wormer bedient de onderneming een uitgebreid klantenbestand waarbij ook werkzaamheden in het buitenland worden verricht.

Met de overname van de activiteiten van Machinefabriek Holleman, kan Conijn Metaalbewerking haar eigen dienstverlening verder uitbreiden en daarmee een breder pakket aan diensten en producten aanbieden aan haar eigen klanten en de klanten van Machinefabriek Holleman.

Zie voor meer informatie: www.conijnmetaalbewerking.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.