Overname Hulpmiddelencentrum Friesland door JenS

Overname Hulpmiddelencentrum Friesland door JenS

Koop | Gezondheidszorg & Educatie
1 2
Transactie
JenS Beenhakker Beheer B.V. neemt 100% van de aandelen over in Hulpmiddelencentrum Friesland B.V., Lammert de Vries Revalidatie Techniek B.V., Revatech Jissink B.V. en Groene Kruis Winkel B.V. van Stichting KwadrantGroep uit Drachten. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de koper begeleid bij deze transactie.

Partijen
De vier ondernemingen zijn actief op het gebied van revalidatietechniek en medische hulpmiddelen. De focus ligt hierbij met name op de uitleen en verkoop van onder andere rolstoelen en scootmobiels. Klanten bestaan grotendeels uit zorgverzekeraars en gemeenten in de uitvoering van de Zorgverzekeringswet, de WMO en Wlz. De vier hulpmiddelenbedrijven hebben gezamenlijk circa 150 werknemers in dienst en beschikken over 44 verkooppunten c.q. uitleenlocaties verspreid over het noorden van Nederland.

JenS Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. De onderneming heeft meerdere vestigingen verspreid over Nederland, onder meer in Amersfoort, Den Helder, Groningen en Rotterdam. Zie voor meer informatie: www.beenhakker.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.