Overname BModesto Group door Uniphar PLC

Overname BModesto Group door Uniphar PLC

Verkoop | Gezondheidszorgs & Educatie
1 2
Transactie
Uniphar PLC heeft BModesto Group overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

BModesto Group
BModesto Group is onder andere actief in de parallelle import en exclusieve distributie van geneesmiddelen, waarmee de onderneming zorgt voor een verbeterde beschikbaarheid en betaalbaarheid van geneesmiddelen in Europa. Daarnaast levert BModesto Group medische hulpmiddelen en worden voor klinische studies vergelijkende geneesmiddelen en andere diensten geleverd waarmee de onderneming bijdraagt aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.

Zie voor meer informatie: BModesto Group | Een betere zorg & welzijn voor onze dierbaren .

Uniphar PLC
Uniphar is een wereldwijde partner voor farmaceutische en medtech-fabrikanten en werkt aan een betere toegang tot geneesmiddelen voor patiënten in Europa en de rest van de wereld. Met meer dan 3000 werknemers is de groep actief in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Scandinavië en de Verenigde Staten. Met de overname van BModesto Group verstevigd Uniphar haar positie binnen de Benelux en Duitsland en zullen de gecombineerde expertises van beide bedrijven bijdragen aan de betere toegang tot geneesmiddelen.

Zie voor meer informatie: Uniphar Diversified Healthcare Services | Uniphar Group .

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties