Overname Aesculaap door Petservice Holding

Overname Aesculaap door Petservice Holding

Verkoop | Gezondheidszorg & Educatie
1 2
Transactie
Met terugwerkende kracht per 1 januari 2023, heeft Petservice Holding nv , met een notering aan Euronext, alle aandelen in Aesculaap overgenomen. Rembrandt M&A heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Aesculaap B.V.
Aesculaap is een veterinaire groothandel. Het assortiment omvat vrijwel alle veterinaire farmaceutische producten die op de Nederlandse markt beschikbaar zijn, waarvan een aantal onder eigen merk wordt verkocht. Pharmacy4pets, onderdeel van Aesculaap, is een online apotheek waar consumenten terecht kunnen voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor huisdieren. Voor dierenwebshops biedt Aesculaap de mogelijkheid om de logistieke afhandeling op maat te verzorgen.

Zie voor meer informatie: www.aesculaap.nl .

Pet Service Holding N.V.
Petservice Holding is toonaangevend op het gebied van dierverzorging in Nederland. PSH wil een onderscheidende rol spelen en een veelheid aan diensten en producten aanbieden. Het bedrijf blijft gericht op groei door verdere uitbreiding van de huidige activiteiten en strategische acquisities.

Zie voor meer informatie: www.petserviceholding.com .

Onze adviseurs helpen u graag.