Overname 100% B.V. en Tommy & Annika B.V. door Plek voor Kinderen

Overname 100% B.V. en Tommy & Annika B.V. door Plek voor Kinderen

Verkoop | Gezondheidszorgs & Educatie
1 2
Transactie
Plek voor Kinderen B.V. (onderdeel van Step Kids Education GmbH) heeft 100% van de aandelen in 100% B.V. en Tommy & Annika B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

100% Thuis B.V. en Tommy & Annika B.V.
Tommy & Annika B.V. (ook wel Pippilotta genoemd) en 100% Thuis B.V. bieden dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar met 5 locaties in Amersfoort. De onderneming kenmerkt zich door een sfeervolle, kindvriendelijke en kind veilige omgeving waar kinderen veel aandacht en persoonlijke toewijding krijgen.

Zie voor meer informatie: 100% Thuis en Pippilotta.

Step Kids Education GmbH
Plek voor Kinderen B.V. is onderdeel van Step Kids Education GmbH dat op haar beurt onderdeel is van de Zweedse partij AcadeMedia AB Group. Met meer dan 180 werknemers heeft Step Kids Education een aantal bedrijven in kinderopvang in Duitsland waaronder Stepke, Joki, Kita Luna, Zwergerlhaus, KTS en Espira. Daarnaast zijn Le Garage en De Blokkentrein in Nederland onderdeel van Step Kids Education. Met de overname van 100% Thuis en Pippilotta breidt Step Kids Education haar dienstverlening verder uit in de Nederlandse markt.

Zie voor meer informatie: Step Kids Education.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties