Aankoop Isoform Leek B.V. door Dekker Zevenhuizen B.V.

Aankoop Isoform Leek B.V. door Dekker Zevenhuizen B.V.

Koop | Industrie
1 2
Transactie
Dekker Zevenhuizen B.V. (Dekker) heeft de aandelen in Isoform Leek B.V. (Isoform) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Dekker Zevenhuizen is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar ervaring in de Nederlandse woningmarkt heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van maatwerkbladen voor keuken en badkamer. Ruim 30% van alle in Nederland verkochte keukens is voorzien van de producten van Dekker. Verder levert Dekker producten als meubilair, en vensterbanken, en is het bedrijf partner van (interieur)architecten bij speciale projecten.
Zie voor meer informatie: www.dekkerzevenhuizen.nl

Isoform Leek is een leverancier van werkbladen en achterwanden. Het bedrijf werkt met een aantal basismaterialen, waaronder spaanplaat, MDF en multiplex. In het kader van duurzaam ondernemen kunnen deze materialen steeds vaker geleverd worden met het FSC keurmerk. Op deze basismaterialen wordt vervolgens een toplaag toegepast. Zoals de bedrijfsnaam doet vermoeden is het bedrijf gevestigd te Leek, nabij Groningen.
Zie voor meer informatie: www.isoformleek.nl

Onze adviseurs helpen u graag.