Marijke van Ruijven

Marijke van Ruijven

Senior Manager

Amsterdam
marijke.vanruijven@rma.nl
Telefoonnummer
+31 20 5745885

Marijke & Rembrandt

Tijdens haar bachelor Economie & Bedrijfskunde  aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) raakte Marijke steeds meer geïnteresseerd in Mergers & Acquisitions. Na het afronden van haar master Finance en een stage in Corporate Finance bij een toonaangevend consultingbedrijf, was de keuze voor Rembrandt snel gemaakt. Daar begon ze in 2016 als Junior Consultant, waar ze inmiddels Manager is geworden.

"Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het tekenen van de contracten ben je betrokken. Tijdens een intensief verkoop- of koopproces bouw je een sterke band op met de klant, en werk je samen met het team toe naar een geslaagde transactie.”

In de eerste maanden maak je bij Rembrandt een vliegende start: je krijgt een intensieve opleiding en wordt direct betrokken bij uiteenlopende projecten in diverse sectoren.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Voor mij onderscheidde Rembrandt zich van andere Corporate Finance kantoren door de sterke focus op familiebedrijven en het middenbedrijf. Het directe contact met de ondernemers en de sterke betrokkenheid bij de klant spraken mij zeer aan. Een prettige bedrijfscultuur en werksfeer waren voor mij minstens zo belangrijk als de werkzaamheden, hier zijn we energiek, nuchter en open.