Sven Promper

Sven Promper

Manager

Eindhoven
sven.promper@rma.nl
Telefoonnummer
+31 40 7890 017

Sven & Rembrandt

Sven volgde zowel de bachelor International Business Administration als de master Finance op Tilburg University. Tussentijds heeft hij een half jaar aan HEC Montréal gestudeerd en een full-time bestuursjaar gedaan bij de studievereniging. Via deze vereniging kwam hij voor het eerst in aanraking met Rembrandt. Hier startte hij in 2018 als Junior Consultant.

"Ons werk omvat natuurlijk meer dan enkel cijfermatige analyses. Er is juist erg veel contact met klanten, adviseurs en tegenpartijen. Deze afwisseling houdt het werk interessant en je leert een flexibele houding aan te nemen.”

Een overname is een intensief proces, waardoor je in een korte tijd de ondernemer en zijn of haar bedrijf goed leert kennen. Dit biedt de mogelijkheid om veel te leren en jezelf continu te verbeteren.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Het werken bij een grote corporate is niet voor mij, vandaar dat ik bij Rembrandt mijn plek heb gevonden. We hebben een hecht team, dat nauw samenwerkt en veel kennis uitwisselt. Die samenwerking, in combinatie met de kwaliteit van de mensen, zorgt ervoor dat ik zelf enorm veel leer en bovenal dat wij klanten optimaal kunnen bedienen.