Victus Participations neemt een belang in Perfect Plant Deal

Victus Participations neemt een belang in Perfect Plant Deal

Verkoop | Food & Agri
1 2
Transactie
Victus Participations heeft een aandelenbelang in Perfect Plant Deal genomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Perfect Plant Deal
Perfect Plant Deal is een dropshipment en e-fulfilment partner gespecialiseerd in planten en bomen voor daily deal websites, actie platforms, online shops en platforms in Europa. De onderneming heeft een breed en aansprekend assortiment van planten en bomen, die direct van de kweker komen. Het is één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van inkoop, het verpakken, verkoop en het versturen van planten en bomen. Via platforms als Bol.com en Amazon wordt onder het label Plant-in-a-Box ook direct aan consumenten geleverd. Perfect Plant Deal is gevestigd in Bleiswijk en levert op dit moment aan 14 verschillende Europese landen.

Zie voor meer informatie: www.perfectplantdeal.nl.

Victus Participations
Victus is een onafhankelijke participatiemaatschappij exclusief gericht op de Food & Agri sector in de Benelux. Victus richt zich op aantrekkelijke Food & Agri bedrijven, waarmee met uitgebreide sectorkennis gewerkt wordt aan innovatieve (investerings)plannen om waarde te creëren voor het bedrijf, management en de investeerders, waarvan het merendeel zelf ook ervaring heeft in de Food & Agri sector.

Zie voor meer informatie: www.victusparticipations.com.

Onze adviseurs helpen u graag.