Home / Transacties / Verkoop van Gamma Holding N.V.
Verkoop Industrie

Verkoop van Gamma Holding N.V.

Transactie
Jagenberg AG heeft de aandelen in Verseidag Ballistic Protection GmbH (onderdeel van Gamma Holding N.V.) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Gamma Holding N.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd producten met technisch textiel als basis. Gamma Holding bestaat uit twee sectoren, Gamma Technologies en Gamma Comfort & Style met activiteiten op het gebied van transport- en procesbanden, filters, kogelwerende materialen, billboards, tentdoek, overkappingen, zeildoek, matrastijk en exotische stoffen. De sector Gamma Technologies omvat ondernemingen die specialist zijn in technologieën voor hoogwaardig technisch textiel. De sector Gamma Comfort & Style produceert hoogwaardige gedesineerde stoffen. Het hoofdkantoor hiervan is gevestigd te Helmond. Het bedrijf heeft ruim 2100 medewerkers, en was voor de buy-out door een participatiemaatschappij genoteerd aan de beurs van Amsterdam.

Verseidag Ballistic Protection is een Duitse leverancier van technische textielen. Deze producten hebben diverse toepassingen, zoals kogelwerende vesten. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van het eveneens Duitse Rheinmetall Defence.

Jagenberg is een Duitse holdingmaatschappij van diverse machine- en textielbedrijven. In 1878 is het bedrijf opgericht door Ferdinand Jagenberg te Düsseldorf. Jagenberg heeft meer dan duizend werknemers.
Voor meer informatie, zie: www.jagenberg.de

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties