Verkoop  door Fischcon Beheermaatschappij B.V.

Verkoop door Fischcon Beheermaatschappij B.V.

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
Pon Oil & Gas B.V. (Pon) heeft de aandelen overgenomen in Fischcon Trading & Engineering B.V. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Fischcon is opgericht in het einde van 1981 en is een distributeur die veel projecten doet op turnkey basis. Het bedrijf is een wereldwijde leverancier van (draagbare) brandbestrijdingsmiddelen en installaties in de maritieme, onshore en offshore industrieën. Wereldwijd zijn meer dan 500 stuks van de zogeheten “Hell Beater” afgeleverd. Verder biedt Fischcon ontwerpen van hydraulische power packs, verschillende typen generatoren, brandbluspompen, en compressoren.
Voor meer informative, zie: www.fischcon.com

Pon Oil & Gas is onderdeel van Pon Holdings, een internationaal handelsbedrijf met een focus op de automotive markt en de markt voor elektrische systemen en bouwbenodigdheden. Pon Oil & Gas is gerelateerd aan de divisie van Pon die Caterpillar materiaal verkooopt. Met de overname is Pon een van de grootste verkopers van (maritieme) generatoren geworden.
Voor meer informatie, zie: www.pon.com

Onze adviseurs helpen u graag.