Home / Transacties / Pleijsier en Pleijsier en Quadrum Capital nemen belang in Thuis in Bouwen
Verkoop Bouw, Installatie & Infrastructuur

Pleijsier en Pleijsier en Quadrum Capital nemen belang in Thuis in Bouwen

Transactie
Pleijsier en Pleijsier en Quadrum Capital hebben een aandelenbelang in Thuis in Bouwen Groep verworven. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Thuis in Bouwen Groep
Thuis in Bouwen is een bouwbedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op woningbouw in het westen van Nederland. Thuis in Bouwen heeft vier locaties, in Meerkerk (Midden-Nederland), De Lier (Westland), Blaricum (‘t Gooi) en Steenbergen (Brabant, Zeeland), van waaruit Thuis in Bouwen actief is op het gebied van realisatie van een eigen huis. Thuis in Bouwen richt zich daarbij op kleinschalige projecten met enkele woningen maar ook (middel)grote woningbouwprojecten.

Zie voor meer informatie: www.thuisinbouwen.nl.

Pleijsier en Pleijsier en Quadrum Capital
De familie Pleijsier is al meer dan 100 jaar actief in de bouw- en vastgoedwereld. Dit doen zij onder andere als aandeelhouder van Pleijsier Bouw, Borghese Real Estate en COD Real Estate. Het bouwbedrijf en de ontwikkelbedrijven richten zich specifiek op de utiliteitsbouw. Quadrum Capital is een Nederlandse investeringsmaatschappij met een sterke verankering in onder andere IT, Tech, Healthcare en Packaging.

Zie voor meer informatie: www.quadrum-capital.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties