Overname van Veenstra en Stroeve door Antea, mgmt en co-investeerder

Overname van Veenstra en Stroeve door Antea, mgmt en co-investeerder

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
Antea Participaties heeft samen met het managementteam en een co-investeerder 100% van de aandelen in Veenstra en Stroeve B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie. Verkopers waren de twee DGA’s van deze in 2006 door hen opgerichte toeleverancier aan de bouw, Anton Veenstra en Marcel Stroeve. Zij zullen hun verantwoordelijkheden de komende tijd afbouwen. De leiding zal worden overgenomen door een driemanschap bestaande uit Jos van der Laan (algemeen directeur), Eelke Brink (operationeel directeur) en Ferdy Oostveen (technisch directeur). Jos van der Laan (51 jaar) is afkomstig van Albo Deuren waar hij de laatste 7 jaar algemeen directeur was.

Veenstra en Stroeve
Veenstra en Stroeve is producent van prefab daken, dakkapellen, wanden en kleinere aanverwante artikelen. Veenstra en Stroeve levert vanuit Assen aan bouwondernemingen en staat bekend als een kundige partij die gespecialiseerd is in het uitvoeren van technisch ingewikkelde projecten.

Zie voor meer informatie: www.veenstra-stroeve.nl.

Antea Participaties
Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een ‘track record’ van enkele jaren.

Zie voor meer informatie: www.antea.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties