Overname van Mecal door VADO en Management Buy-Out

Overname van Mecal door VADO en Management Buy-Out

Verkoop | Industrie
1 2
Transactie
De CEO van Mecal heeft samen met VADO 100% van de aandelen in de High-Tech divisie van Mecal overgenomen via een Management Buy-Out. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkopers en CEO begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Mecal
Mecal is een engineering bedrijf uit Enschede met een tweede vestiging in Eindhoven die bestaat uit twee divisies: wind en high-tech. Mecal High-Tech is actief in engineering en prototyping voor onder andere de halfgeleider industrie. Mecal High-Tech is gespecialiseerd in het creëren van oplossingen voor het controleren van kritische omstandigheden die zich voordoen bij de productie van halfgeleiders. Dit betreft onder andere het controleren van vibraties en het optimaal laten stromen van vloeistoffen en gassen binnen het halfgeleider productieproces. Mecal High-Tech verleent haar diensten aan diverse bekende namen in de halfgeleider industrie in zowel Nederland als het buitenland.

Zie voor meer informatie: www.mecal.eu.

VADO
VADO is een Nederlandse investeringsmaatschappij die is opgericht door de familie Van Doorne na de verkoop van de DAF-bedrijven in de jaren zeventig en tachtig. VADO focust zich op bedrijven met een hart voor techniek.

Zie voor meer informatie: www.vado.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.