Home / Transacties / Overname van Greenco Wieringermeer door Agro Care
Anders Food & Agri

Overname van Greenco Wieringermeer door Agro Care

Transactie
Agro Care heeft de teeltlocatie in Wieringermeer overgenomen van Greenco door middel van een activa transactie. Rembrandt Fusies & Overnames heeft Greenco begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Greenco
Greenco is een teler, verpakker en verkoper van hoge kwaliteit snoeptomaten en andere snoepgroenten. De onderneming verkoopt haar producten aan verschillende klanten in de retail en food services markt. Greenco staat bekend om haar Tommies merk en innovatieve concept op het gebied van gezond snacken en verpakkingen. De onderneming heeft 4 eigen teeltlocaties en een verpakkingshal in Nederland.

Zie voor meer informatie: www.greenco.nl.

Na de verkoop van de teeltlocatie in Wieringermeer, kan Greenco zich weer focussen op haar kernwaarden met betrekking tot innovatie, co-creatie, partnerships en product leadership. Greenco zal zich tevens richten op het uitbreiden van haar product assortiment met nieuwe premium snoeptomaten.

Agro Care
Agro Care is een teler van verschillende tomatenrassen. De onderneming heeft teeltlocaties in Nederland en Tunesiƫ. Agro Care had reeds verschillende kassen in de Wieringermeer aangrenzend aan de teeltlocatie van Greenco. Na de transactie zal Agro Care in de overgenomen kas snoeptomaten blijven telen voor Greenco.

Zie voor meer informatie: www.agrocare.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente overige transacties